napja 
 

Danubius Care Collection - gyógy-wellness élmény a fürdőszobában (Egészség - Wellness)
Természetesen egészségesen!
Danubius Care Collection - gyógy-wellness élmény a fürdőszobában

Híres magyar természeti kincseket tartalmazó új saját márkás termékcsaláddal bővült a Danubius kozmetikumok palettája. A Hévízi iszapos termékcsalád a gyógyulás szolgálatába állított természeti kincseket és a méltán híres hévízi iszappal történő gyógykezeléseket, míg a Hárs termékcsalád a kellemesen relaxáló wellness kezeléseket idézi meg.

A hévízi iszap gyógyító ereje annak a sokféle szerves  anyagnak köszönhető, amelyek fokozzák a salakanyagok kiürülését és a sejtanyagcserét, illetve ásványi anyagai által tápláló hatású. Növeli a kollagén termelést, ezért kúraszerű alkalmazása ránctalanító, alakformáló hatású. Immunerősítő, tehát intenzíven javítja a szervezet ellenállóképességét. A Hévízi gyógyiszapos termékekkel lehetőségünk nyílik a Hévízi termálfürdő gyógyító erejét otthonunkban megtapasztalni. A Hévízi Iszapos Termékcsalád tagjai a Hévíz térségi gyógyiszapos fürdőbomba, szappan, fürdősó és wellness tőzegiszap.

A Hárs termékek kitűnően kiegészítik a Hévízi gyógyiszapos termékcsaládot, mivel az iszap enyhe szárító hatását ellensúlyozzák, de az Édeni hársnektár kozmetikumokat természetesen önállóan is ajánljuk mindennapos használatra. A hárs termékek értékes növényi olajokkal gondoskodnak a kellemes bőrérzetről. A bennük található értékes növényi olajok – makadámia dió olaj, shea-vaj, kakaóvaj – bőrpuhító és bőrkondícionáló hatásúak. A hársfa virágának illata aromaterápiás hatást fejt ki: nyugtató, feszültségoldó. A Hárs Termékcsalád tagjai az édeni hársnektár testvaj, tatápoló, kézkrém, szappan mézzel és kurkumával valamint az édeni hárs illatú fürdőbomba.

A Hévízi iszapos és a Hárs termékcsalád minden Danubius Health Spa Resort szállodában megvásárolható Hévízen, Sárváron, Bükfürdőn és Budapesten. További információk: www.danubiushotels.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat