napja 
 

A hétvégén megnősült Johnny Depp (Sztárok - Hírek)
A hétvégén megnősült Johnny Depp

Saját karibi szigetén mondta ki a boldogító igent a hétvégén Johnny Depp menyasszonyának, Amber Heardnek. Az 51 éves világsztár 2004-ben vett egy kis magánszigetet a Bahamákon, 3,6 millió dollárért, miután a közelben forgatta a Karib-tenger kalózai című filmjét. Tökéletes helyszín egy romantikus esküvőre!  A karibi szigetnek hat strandja van, amelyek Johnny gyerekeinek, volt élettársának, Vanessa Paradis-nak és két barátjának, Hunter S.Thompsonnak és Marlon Brandónak a nevét viselik. Amikor először meglátta a szigetet, így nyilatkozott róla: Még soha életemben nem láttam ennyire tiszta és gyönyörűséges helyet.”

Az esküvőre szűk családi és baráti körben került sor, mindössze ötvenen voltak jelen, köztük Johnny két gyereke, Lily-Rose (15) és Jack (12). A 29 éves ara esküvői ruháját Stella McCartney tervezte. Bár a két érintett nem nyilatkozik, úgy tudni, azért választották a február 7-i vagy 8-i időpontot, mert ez az a hétvége, amikor mindketten ráérnek. A színésznő Londonban forgat, Johnny a Karib-tenger kalózai újabb folytatásán dolgozik. Johnny és Amber 2011-ben ismerkedett össze a Rumnapló című film forgatásán, Amber Heardöt a Féktelen haragból, az Alpha Dogból, az És hamarosan a sötétségből, vagy akár a Matchete című filmből is ismerhetjük. 2013-decemberében lángolt fel köztük a szerelem,  Johnny már 4 hónappal ezután eljegyzési gyűrűt húzott barátnője ujjára.

Egy biztos, hívatlan vendégek, paparazzók nem tudták megzavarni a szertartást, mivel a sziget csak hajóval vagy kisrepülővel közelíthető meg.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat