napja 
 

Új Wizz Air járatok Budapestről Hurghadára és Algheróba (Utazás - Hírek)
Új Wizz Air járatok Budapestről Hurghadára és Algheróba

A Wizz Air ma bejelentette, hogy 2015-ös nyári menetrendjében új útvonalakat tesz elérhetővé Budapestről az egyiptomi Hurghadára, valamint az olaszországi Algheróba. Az új útvonalak üzemeltetését május 16-án, illetve június 15-én kezdi meg.

A Wizz Air 39 útvonalat üzemeltet 22 országba a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. A jegyek már foglalhatók az új hurghadai és algherói útvonalakra a wizzair.com oldalon, a viteldíjak 10 990 forintnál** kezdődnek.

A Wizz Air új útvonalai Budapestről

Úti cél

Napok

Indulás

Viteldíjak**

Hurghada

szombat

május 16.

19 990 forinttól

Alghero

hétfő, péntek

június 15.

10 990 forinttól

 

A légitársaság 2015-ös nyári menetrendje a most bejelentett útvonalakon túl két további új desztinációt is elérhetővé tesz Budapestről: Lisszabont és Maastrichtot, továbbá megemelt járatsűrűsséget kínál olyan népszerű desztinációkra, mint London Luton, Milánó Malpensa és Barcelona.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, új útvonalakat indítunk Budapestről ezekre az izgalmas desztinációkra” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója. – „A nyaralóhelyek Hurghadán és Szardínia szigetén tengerparti desztinációként egyaránt népszerűek a családok és a vízi sportok szerelmesei körében. A hétvégi járat Hurghadára ideális egy hetes vakációkhoz, míg a heti két járat Szardíniára lehetővé teszi a magyar utasoknak, hogy egy hosszúhétvégére elutazzanak a mediterrán térségbe. Alacsony viteldíjaink mindössze 10 990 forintnál kezdődnek, arra buzdítjuk utasainkat, hogy már ma foglalják le következő napsütötte utazásukat a wizzair.com oldalon!”

** Egy útra, beleértve az adókat, a nem választható költségeket és egy kisméretű kézipoggyász díját

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat