napja 
 

Szakértő a szájápolásban (Egészség - Wellness)
Szakértő a szájápolásban

Az egészség, az energiaszintünk és minden, a jó közérzetért felelős tényező egyre fontosabbá válik napjainkban. Egészségesebben táplálkozunk, vásárláskor nagyobb figyelmet szentelünk a termékcímkéken található információknak, edzéseket iktatunk be a napi rutinunkba. Itt az ideje, hogy fogaink egészségéért is hasonlóan elkötelezetté váljunk. Az új blend-a-med Pro-Expert All-in-One fogkrém segítségével most Ön is a szájápolás szakértőjévé válhat!

Az első veszélyeztető tényező a foglepedék – egy színtelen baktériumréteg, amely nap, mint nap felhalmozódik fogaink felületén.  A lepedékréteg alapos, rendszeres fogmosással eltávolítható, ennek hiánya nagyban hozzájárulhat a fogkő és a fogszuvasodás kialakulásához.  A sárgás vagy barnás színű fogkő nemcsak esztétikailag hat fogainkra, de számos szájbetegség okozója is.

A következő kihívás az ínyproblémák megelőzése. Az orvoslás elmulasztása gyulladásos állapotot idézhet elő. A fogzománc meggyengülését és az erózió kialakulását leggyakrabban a különböző természetes savak okozzák, amely a citrusfélékben, gyümölcslevekben és borokban is előfordulnak. A fogzománc-gyengülés következtében fogaink természetes védőrétege sérül. A kávé, tea és vörösbor okozta felületi szennyeződések és elszíneződések eltávolításával visszanyerhetjük fogaink természetes fehérségét, ami az egészséges mosoly elengedhetetlen része.

Az új blend-a-med Pro-Expert All-in-One fogkrém a foglepedék eltávolítása révén háromszor hatékonyabb tisztítást és háromszor hatékonyabb védelmet nyújt a fogzománc-erózió és az érzékenység ellen a blend-a-med Anticavity fogkrémhez viszonyítva, aminek köszönhetően segít megóvni fogainkat a leggyakoribb szájápolási problémákkal szemben. Tehát segít

csökkenteni az ínyproblémákat;

megakadályozni a fogkő kialakulását;

felvenni a küzdelmet a lepedék ellen;

csökkenteni a fogérzékenységet;

eltávolítani az elszíneződéseket;

felvenni a küzdelmet fogszuvasodással szemben;

felfrissíteni a leheletet.

Az új blend-a-med Pro-Expert segítségével mindenki a szájápolás szakértőjévé válhat!

Az új fogkrém variánsai:

Fresh Mint – intenzíven frissítő és mentolos ízzel;

Mild Mint – enyhe menta ízzel a mindennapos használatra;   

Extra Whitening – a fehérítő összetevők és aktív molekulák egyedülálló kombinációja.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat