napja 
 

Új Somat Gold Micro Active (Szépség - Lakás)
Somat Gold tabletta - kiváló minőség a gépi mosogatásban
Új Somat Gold Micro Active

Előfordult már, hogy előáztatta vagy elöblítette edényeit, serpenyőit, poharait, mielőtt a mosogatógépbe tette őket? Nincs ezzel egyedül. A mosogatógéppel rendelkezők többsége hajlamos előkezelni a legkoszosabb edényeket és lábasokat. A Somat Gold Micro Active tablettákkal azonban hamarosan egy új aranykorszak következik a gépi mosogatásban. A továbbfejlesztett Somat Gold formula milliónyi részecskéjének köszönhetően nincs szükség előáztatásra a ragyogó eredmény elérése érdekében. A Somat Gold új formulája a makacs, odaégett foltokat is feloldja, így biztosítva csillogó és tiszta edényeket.

Az újonnan kifejlesztett Somat Gold Micro Active tabletta formulájának milliónyi részecskéje szembeszáll még a legmakacsabb szennyeződésekkel is, így nem kell az előáztatással vagy súrolással bajlódnia. A mikrorészecskék mélyen behatolnak az odaégett szennyeződés belsejébe és feloldják a lerakódásokat, így nem marad más, csak a ragyogóan tiszta edények.

 A nagy teljesítményű Somat Gold tabletta a legjobb Somat formulával rendelkezik és rendkívül eredményes a nehezen eltávolítható keményítő- és teafoltokkal szemben. Hatékonyan lép fel a rászáradt ételmaradékok ellen, mint amilyen a tojássárgája, az odaégett tej vagy a keményítő.

 Az új Somat Gold maximális kényelmet nyújt, hiszen még a legmakacsabb foltokat is könnyedén eltávolítja. Nincs más feladat, mint az edényeket az asztalról közvetlenül a mosogatógépbe tenni, majd a Somat Goldra bízni a tisztítást. A mosogatási program végén pedig az edények, evőeszközök és poharak tisztán kerülnek elő a mosogatógépből.

A továbbfejlesztett formulájú, és új külsejű Somat Gold Micro Active tabletta 2014 novemberében kerül az üzletek polcaira, folytatva a Somat Gold siker felé vezető útját.



 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat