napja 
 

Jó éjt puszi és finom falatok (Egészség - Wellness)
Az édesanyák a család bástyái
Jó éjt puszi és finom falatok

A gondoskodásnak nagy szerepe van a hétköznapokban és vitathatatlan tény, hogy az édesanyák, még ha észrevétlenül is, a család működésének mozgatórugói.Milyen formában jelenik meg a gondoskodás a családok hétköznapjaiban, mit tesznek az édesanyák a család életének zavartalan működéséért, hol van ebben a táplálkozás helye és vajon elég köszöntet kapnak-e ezért cserébe a család többi tagjától? - ez volt az országos felmérés tárgya.

Jó éjt puszi és finom falatok - a gyerekeknek ez a legfontosabb. Jakupcsek Gabi ragasztható cédulákon látja el a családot tanáccsal, Polyák Lilla inkább a telefont használja.

„A gondoskodás mára összetettebb feladattá vált, hiszen sokkal felfokozottabb életet élünk, mint régen. Éppen ezért a gondoskodás plusz figyelemmel és több munkával jár, melyért cserébe olykor jól esik néhány kedves szó” – mondja Szvetelszky Zsuzsanna társadalomkutató, szociálpszichológus.

A Pick által felkért Conness Strategy and Development kutatócég tanácsadója, Atkári Csaba szerint a kutatás eredményei alátámasztják, hogy az édesanyák a család „bástyái”, ők törődnek a legtöbbet a családtagok testi és lelki egyensúlyával.

A kutatás fontos része volt a köszönetnyilvánítás gyakoriságának mérése, vajon elég köszönetet kapnak-e érte az anyukák? A családanya nem vár köszönetet, de az neki mégis jár.  „Leginkább az motivált minket, hogy megértsük ennek a számunkra fontos csoportnak a mindennapjait, az igényeit, gondoskodási szokásait. Mindeközben nagyon sok érdekes dolgot találtunk. Magyarország egyik vezető gyártója és márkájaként szerettük volna ezt a küldetést felvállalni és minél több ember figyelmét felhívni azokra a dolgokra, melyektől az édesanyák és családjuk élete is jobb lehet. A Pick-nél mindent megteszünk, hogy az édesanyák elégedettek legyenek. Magas minőségű alapanyagokból finom és gusztusos termékeket állítunk elő, szigorú minőségellenőrzéssel. A Pick márka pedig mindenkinek a vállalat termékei iránti bizalmat jelenti, évtizedek óta” – – mondta Madarász László, a Pick Szeged Zrt. marketing igazgatója.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat