napja 
 

Visszatér a Nespresso őszi slágere, a Pumpkin Spice Cake kapszula (Gasztronómia - Konyhatrend)
A szezonálisan kapható kávékülönlegességet a sütőtökös pite receptje ihlette
Visszatér a Nespresso őszi slágere, a Pumpkin Spice Cake kapszula

Őszi hangulatú kávékülönlegességgel köszönti a szezont a Nespresso: a Barista Creations Pumpkin Spice Cake kávékapszula ízvilágát a sütőtökös pite receptje ihlette. A szegfűszeggel, fahéjjal és kardamommal megbolondított Arabica blend igazi közönségkedvenc, ezért a kávérajongók kérésére idén már az Original kávékínálatban is elérhetővé válik a Vertuo rendszer mellett.

Pumpkin Spice Cake kapszulában a dél-amerikai Arabica fajták alapkeverékét a sütőtökös ízesítés és fűszeres ízjegyek varázsolják élvezetes, süteményes aromájú kávévá. A fahéj, a szegfűszeg és a kardamom mellett egy kis tej hozzáadásával karamelles és édeskés-kekszes ízeket is felfedezhetünk a kávéban.

A Nespresso 2021-ben mutatta be először Magyarországon a Pumpkin Spice Cake nevű őrleményét a Vertuo termékcsalád szezonális ízesített kávéinak kínálatában. A nagy sikerre való tekintettel, valamint a fogyasztói kérések alapján a termék mostantól az Original rendszer kínálatában is elérhetővé válik, szezonális jelleggel.

A melengető fűszeres kávéélmény kedvéért a Nespresso kávészakértői megosztottak egy-egy receptet, amellyel a Vertuo és az Original rendszer tulajdonosai egyaránt könnyedén elkészíthetik az őszi időszak ikonikus kávéját.

 

SÜTŐTÖKÖS JUHARSZIRUPOS CAPPUCCINO

HOZZÁVALÓK

  • 1 Nespresso Original Pumpkin Spice Cake kávékapszula (40 ml)
  • 100 ml 1,5% zsírtartalmú tej
  • 10 g juharszirup vagy méz
  • 15 g tökmag
  • 1 g őrölt fahéj

 

ELKÉSZÍTÉS

Önts 100 ml 1,5%-os zsírtartalmú hideg tejet közvetlenül az Aeroccino tejhabosítóba, és készíts meleg tejhabot. Csurgass 10 g juharszirupot vagy mézet egy közepes méretű csészébe. Készíts el egy 40 ml-es Pumpkin Spice Cake kapszulát a csészébe, majd öntsd a krémes tejhabot a kávéra. A tetejét díszítsd tökmaggal, juharszirup cseppekkel és fahéjjal.

 

PUMPKIN SPICE „TORTA”

HOZZÁVALÓK

  • 1 Nespresso Vertuo Pumpkin Spice Cake kávékapszula (230 ml)
  • 60 ml 1,5% zsírtartalmú tej
  • 3 g pirított tökmag
  • 2 g őrölt fahéj

 

ELKÉSZÍTÉS

Önts 100 ml 1,5%-os zsírtartalmú tejet közvetlenül az Aeroccino tejhabosítóba, és készíts hideg tejhabot. Készíts el egy 230 ml-es Pumpkin Spice Cake kávét egy nagy méretű csészébe, és önts 60 ml hideg tejhabot a csészébe. Díszítsd néhány szem pirított tökmaggal, és szórj egy kevés fahéjat a tetejére.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat