napja 
 

Különleges születésnapi parti a jótékonyság jegyében (Programajánlók - Kultúra)
Különleges születésnapi parti a jótékonyság jegyében

A Premier Outlet és a MikulásGyár közösen ünnepli 10. születésnapját! 2014. október 11-én és 12-én egy fergeteges ünnepi hétvége, ingyenes gyermek- és felnőtt programok, születésnapi sütizés és számos további meglepetés várja a látogatókat a biatorbágyi outlet központban.

Az első ”X” nagy mérföldkő, így a biatorbágyi bevásárlóközpont és a MikulásGyár idén összefogott, hogy egy közös ünnepléssel kicsiknek és nagyoknak egyaránt mosolyt csaljon az arcára. A közös ünneplést a MikulásGyár megnyitója teszi még különlegesebbé: a karitatív akció rendhagyó módon az outlet központban nyitja meg az év első adománygyűjtő pontját. A MikulásGyár évről-évre azon munkálkodik, hogy a rászoruló családok gyermekeinek karácsonyát szebbé tegye. Idén a Premier Outlet is bekapcsolódik e nemes kezdeményezésbe: az első ajándék-felajánlásokat már október 11-én fogadják, az outlet adománygyűjtő pontja pedig egészen karácsonyig várja majd azokat, akik felajánlásaikkal szeretnének örömet szerezni a nélkülözni kényszerülő gyermekeknek.

A szervezők nem fukarkodtak a születénapi ötletekkel: a nassolni vágyók az óriás születésnapi muffintortából kaphatnak kóstolót, miközben az ingyenes programok közül a család minden tagja kedvére válogathat. A kicsiket ugrálóvár, óriás társasjáték, kalandvár és játszóház várja, emellett arcfestés és jelmezes fotózás, valamint számos kézműves foglalkozás biztosítja, hogy a gyerekek egy percig se unatkozzanak. A születésnapot a szeszélyes időjárás sem ronthatja el, hiszen a programok fedett helyiségekben kerülnek megrendezésre.

Az esemény rendezői a felnőttekről sem feledkeztek meg: a SzépségPontban a felfrissülésé, sorselemzésé és a szépülésé a főszerep, míg a kézműves vásáron kézzel készült egyedi termékek és bio finomságok várják az igazi ínyenceket. Természetesen a Premierben a vásárlás is adott: október 11-én és 12-én a születésnapi vásárlási maraton keretein belül akár 90%-os kedvezményekkel várja a látogatóit az Outlet több száz vezető divatmárkát kínáló közel 90 üzlete. Az ünnepi programok mellett a jó hangulatot a Juventus Rádió garantálja, az igazi bulit pedig a Fiesta hozza el, ugyanis a zenekar a Juventus kamion színpadán lép fel szombaton este 18:00-kor.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat