napja 
 

Elindult az easyJet Budapest-Basel járata (Utazás - Hírek)
Heti négy alkalommal utazhatunk a svájci- német-francia hármas határra
Elindult az easyJet Budapest-Basel járata

Az őszi menetrend életbelépésével 4 gépet indít hetente az easyJet Budapestről Baselbe. Ez a járat légitársaság második svájci járata Magyarországról, a genfi gépekoktóber végétől heti 9 alkalommal szállnak fel a Liszt Ferenc Repülőtérről. A brit cég Európa szerte dinamikus ütemben bővíti repülési hálózatát.

 Európa legnagyobb légi közlekedési hálózata jelenleg 6útvonalat kínál 4 ország 5 városába Budapestről: London Gatwickre és Lutonra, Berlinbe, Párizsba, Genfbe és a most csatlakozó Bázelbe. A svájci- német-francia határon, elzászi és a baden-württembergi régióhoz közel fekvő Bázel Svájc harmadik legnagyobb városa, a vegyipar és a gyógyszeripar központja, emellett meghatározó kulturális és turisztikai centrum. A Budapest-Bázel járat hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap közlekedik október végétől a 156 utas befogadására képes Airbus 319 típusú gépekkel. A légitársaság ezen a járaton mind a turisztikai, mind az üzleti céllal utazókra számít.

  „Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden típusú utazónak kínáljunk desztinációkat a magyar fővárosból. A most induló Budapest-Bázeli járaton éves szinten 50000 utassal tervezünk”- mondta Peter Voets, az easyJet közép-európai regionális marketing vezetője.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat