napja 
 

Valóra válik Som-Balogh Edina nagy álma (Sztárok - Interjúk)
Valóra válik Som-Balogh Edina nagy álma

Nagy váltásra készül Som-Balogh Edina. A színésznő és üzlettársa, Gabi a hétvégén áll a nagyközönség elé saját tervezésű babaruha kollekciójával, és mindketten nagyon izgatottak, hogy végre személyesen is találkozhatnak a vásárlóikkal. Edina elárulta, kiteljesedett a feladatban, hiszen a divat világa egész életében nagy hatással volt rá. Így egy álom válik valóra azaz, hogy piciknek tervezett kollekciója végre kézzel fogható, tapintható formában a BabaMama Expon is eljut azokhoz, akiknek szánja.

Évekkel ezelőtt került kapcsolatba Som-Balogh Edina a babaruhákkal, már kisfia, Noel születésekor is érdekelte a babadivat, kiteljesedni azonban akkor tudott, amikor világra jött a kislánya, Lilien. Végül a pandémia időszaka alatt indult együttműködése egy baráttal, Pintér Gabriellával, amelynek során saját tervezésű babaruhákat, és egy olasz márka kisgyermekeknek szóló kollekcióját vezették be a hazai piacra webshop formájában. Edina elárulta, kiteljesedett a feladatban, hiszen végre hódolhat egyik legnagyobb szenvedélyének,. 

- Picinek is szerettem a divatot, amíg az ikertestvérem a matematikai egyenletekben merült el, én a divatmagazinokban. Rajongtam érte, volt olyan időszakom, hogy elvarázsolt és csak ebben tudtam létezni. Szeretem az anyagokat és a színeket, a legnagyobb örömet nekem nem ékszerrel, nem csillogó gyűrűvel lehet okozni, hanem a szép, igényes ruhákkal. Gabival ebben nagyon hasonlóak vagyunk. Ő az elegáns, én a sportosan elegáns vonalat képviselem, mostanra a márkánkkal is elindultunk ebbe az irányba - árulta el Edina. - A kislányom éppen olyan ebben, mint én. Határozott elképzelései vannak arról, hogy mit szeretne viselni, ő válogatja össze a szettjeit. Gyakran szembesültem azonban azzal a problémával, hogy a tömeggyártásban kapható szoknyák, blúzok hiába szépek, de kényelmetlenek, rossz anyagból készülnek és hosszú távon nem viselhetőek egy kisgyermeknek. Főleg olyan darabokat lehet nehezen találni, amelyeket alkalmakra viselhetnek a legkisebbek, pedig az ő életükben is vannak esküvők, születésnapok, családi rendezvények.

A színésznő és üzlettársa éppen ezért az elegancián túl a kényelmet, a jó anyaghasználatot tűzték ki célul, és természetesen azt, hogy a babák a lehető legjobban érezzék magukat a bőrükben, amikor a kis ruháikat viselik.

- MInden szülő szembesült már azzal, hogy ha egy baba ruhája kényelmetlen, az rányomja a bélyegét a hangulatára is, nyáron például szúrja a rossz minőségű anyag, vágja a nem jól szabott viselet, ezért nyűgös lesz, sírós. Ezért a saját ruhamárkánknál és az általunk forgalmazott olasz daraboknál is nagyon odafigyelünk a kényelemre, a kicsik komfortérzetére - árulta el az üzletasszony. - Hétvégén a BabaMama Expon a Budapest Sportarénában “debütálunk” majd, ez egy nagy lépés nekünk. Végre nem csak a neten, hanem kézzel foghatóan, tapinthatóan is megjelenünk az oda látogatók előtt, és ez hatalmas lépés nekünk, egy nagy váltás, amire régóta vártunk. A BabaMama Expot egyébként is mindig kedveltem, sokszor jártunk kinn és olyan termékeket, szolgáltatásokat kaptunk egy helyen, amiket máshol nem - tette hozzá a színésznő.

A BabaMama Expon (babamamaexpo.hu), amely április 29 és május 1 között a Budapest Sportarénában kerül megrendezésre, a már megszületett és még pocakban lévő gyermekek szülei is találhatnak inspirációt, újdonságokat, akciókat, és szinte mindent megkaphatnak egyben, amire egy kisgyermeknek szüksége lehet.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat