napja 
 

Ed Sheeran is fellép az idei MTV EMA színpadán (Programajánlók - Muzsika)
Ed Sheeran is fellép az idei MTV EMA színpadán

Újabb világsztárok az MTV EMA színpadán : Ed Sheeran, az Imagine Dragons, a YUNGBLUD, a Griff és a girl in red is csatlakozik a 2021-es MTV EMA fellépőihez. A zene globális ünnepét november 14-én, vasárnap, az MTV csatornáin közel 180 országban közvetítik Budapestről.

A korábban bejelentett zenei nagyágyúk között olyan ikonikus előadók szerepelnek, mint Maluma, Måneskin, Kim Petras és Saweetie, a show házigazdája, valamint a World Stage kiemelt fellépője, a OneRepublic. A GRAMMY®-re jelölt zenekar november 13-án, szombaton zárja az MTV Music Week zenei programsorozatot a Hősök terén. 

 

A Grammy-díjas szupersztár, Ed Sheeran immár harmadszor tér vissza az EMA színpadára, a brit énekest idén öt kategóriában jelölték. A "Legjobb Előadó" és a "Legjobb Pop Előadó" díjak várományosa 2015-ben volt a házigazdája és egyik fellépője az MTV EMA-nek Milánóban, ezt megelőzően a 2014-es Glasgowban megrendezett show-n is énekelt.

 A közönségkedvenc rockzenekar, az Imagine Dragons már másodszor tér vissza az EMA színpadára, most az év elején megjelent Mercury - Act 1 címet viselő, ötödik albumuk megjelenését követően csapnak a húrok közé. A zenekar a Grammy-díjra jelölt rapperrel, J.I.D.-vel közös számát, az "Enemy"-t adja elő a Papp László Budapest Sportarénában. Az Imagine Dragons-t a "Legjobb Rock Előadó" és a "Legjobb Együttes" kategóriában is jelölték, korábban pedig, a 2013-as MTV EMA díjátadóján léptek fel rajongók ezrei előtt. 

A több hangszeren játszó zenei tehetség, énekes, dalszerző és a tavalyi MTV EMA "Legjobb Push Előadó" kategória nyertese, YUNGBLUD idén is az EMA színpadára áll, ahol legújabb kislemezének dalát, a "fleabag"-et hallhatja tőle a közönség. Az énekest idén egyébként a "Legjobb alternatív" kategória jelöltjeként izgulhat. 

A feltörekvő brit előadó, Griff először kap lehetőséget az EMA színpadán, miután megjelent első albuma, a One Foot in Front of the Other. Az énekest a "Legjobb Push Előadó" és a "Legjobb Új Előadó" kategóriában jelölték.

 

 A norvég indie popzenész és az MTV PUSH előadója, a girl in red szintén fellép majd Budapesten, az EMA színpadán, ahol a nemzetközi listavezető debütáló albumáról, az if i could make it go quiet-ről a "Serotonin" című slágerét adja elő. Az előadót, aki eddig 1,6 milliárd streamelésnél jár, két kategóriában - a "Videó Egy Jó Ügy Érdekében" és a "Legjobb Push Előadó" - Is megtalálható a jelöltek listáján. 

 

A további előadók és műsorvezetők bejelentése a későbbiekben várható. 

Magyarország leglelkesebb zenerajongóit keresik az idei MTV EMA-re. A nagyszabású show egyik leendő helyszínén, a BOK C Sportcsarnokban megrendezett háromnapos MTV EMA Jegykiosztó – a legnagyobb fanoknak esemény során kétezer szerencsés rajongó kap meghívást az MTV EMA budapesti élő showjára. Az MTV EMA Jegykiosztó  esemény időpontjai:

BOK C Sportcsarnok - november 5. 16:00 - 19:00

BOK C Sportcsarnok - november 6. 9:00 - 18:00

 

BOK C Sportcsarnok - november 7. 9:00 - 18:00

A 2021-es MTV EMA jelöltek listája ezen a linken található. 

A 2021-es World Stage Magyarországra már elérhetőek a jegyek az alábbi linken

 

A gálát a Papp László Budapest Sportarénában rendezik, és november 14-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 21:00 órakor az MTV csatornáin közel 180 országban közvetítik élőben. Az MTV ‘Red Carpet’ hivatalos partnere a Zalando. 

A szavazás már elindult az mtvema.com oldalon és november 10-én 23:59-ig tart.

A rajongók mindenről értesülhetnek az EMA-val kapcsolatban, ha követik a show-t az InstagramonSnapchatenTwitteren és Facebookon, illetve bekapcsolódhatnak a társalgásba a közösségi média csatornákon az #MTVEMA hashtaggel. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat