napja 
 

Sepultura és Korpiklaani - pirkadatig FEZEN Elektro (Programajánlók - Muzsika)
 Sepultura és Korpiklaani - pirkadatig FEZEN Elektro

A német thrashfejedelem Kreator nem csak legutóbbi albumát mutatta be a FEZEN közönségének, hanem magyar nyelvtudását is: a csapat tagjai a koncert előtt magyar nyelvleckét vettek. A Bloodies a koncert csúcspontján azzal lepte meg a közönséget, hogy pengető helyett nyers májat szórt a színpadról, az Anna & the Barbies pedig hamisítatlan „ereszdelahajam” showt prezentált a FEZEN Klubban.

Ma az Alkonyattól Pirkadatig című film legendás zenéjét szerző, USA-beli Tito & Tarantula jön Fehérvárra. Érkezik a tavaly megjelent, Kairos korongot a magyar közönségnek most bemutató Sepultura, a finn Korpiklaani, a The Carbonfools, a PASO, a Brains, a szlovák Konflikt, a friss allstar banda, a We Are Rockstars, a Picsa, Ganxta Zolee-ék és még sokan mások is fellépnek Székesfehérváron. A FEZEN Elektro felhozatalba a számos elektro-himnuszt jegyző brit Chicane, az elektrocsászár Nick Warren mellé John Graham, azaz Quivver is beszállt, hogy egész éjszakán át pörgesse a fehérvári közönséget. 

A FEZENre a bérletek már elfogytak, a helyszínen váltott napijegyek mellé szombaton is jár a korsó sör. A ma éjszakát nem kell tovább tervezni: éjféltől 3500 forint a Party jegy a FEZENre. 

A FEZEN-ről

A 16. Fehérvári Zenei Napok idén újdonságokkal lepi meg fesztiválozóit: a nulladik nappal kiegészülve már négy napon keresztül és végleges helyén, a MÁV-pályán várja a zenerajongókat. A húzós zenei kínálatban a rock, a metál, a pop és az elektronikus zenei dallamok elkötelezettjei is megtalálják a nekik valót. A legbarátságosabb fesztivál megduplázott kempingmérettel és verhetetlen árakkal várja a diákokat, a nagypapákat, az unokákat és a buliőrülteket.  A részvétel a fehérváriaknak kötelező, a többieknek erősen ajánlott.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat