napja 
 

Elbűvölő színintenzitású árnyalatok a Palette-től (Szépség - Kozmetika)
Elbűvölő színintenzitású árnyalatok a Palette-től

Ahhoz, hogy elsőre jó benyomást keltsünk, csak egy esély van, a gyönyrűen ragyogó haj. Évek óta a nők Európa-szerte használják a Palette Intensive Color Crème-t az intenzív, ragyogó, hosszantartó hajszínért. Most a legújabb innovációnak köszönhetően, Európa piacvezető hajfestéke* még inkább segíti a nők szép megjelenését. A Schwarkopf & Henkel szakértői kialakítottak egy kiváló formulát a Palette Intensive Color Crème kollekcióban – Ultimate Keratinnal gazdagítva ápolja a hajat, miközben bezárja a nagyintenzitású színpigmenteket, ezzel maximális színeredményt és erős, egészséges kinézetű hajat nyújtva.

Az Új Palette Intensive Color Crème formula Ultimate Keratinnal kiváló intenzitású színeredményt nyújt, miközben lággyá, simává teszi a hajat, és védi a kifakulástól. A keratin a haj természetes összetevője, ami egy védőréteget képez a hajrostok köré. Segít megállítani a hajtöredezést és a haj sérüléseit, növeli a haj ellenállóságát az egészséges kinézetért – belülről és kívülről egyaránt.

Az új továbbfejlesztett Palette Intensive Color Crème választék hajfestés közben ápolja a hajat – az erős és egészséges kinézetű hajért szikrázó fénnyel. Mindez már nagyszerű benyomást kelt. 

A vevők 31 intenzív színárnyalat közül választhatnak. Az új kollekció intenzíven szikrázó színei mintha kizárólag Önnek készültek volna. Az Ultra Hamvasszőkétől, a Világos rézvörösön és Intenzív vörösön át a Kékesfeketéig tartó sugárzó árnyalatok választéka garantálja, hogy felejthetetlen benyomást tegyen.

A három új szőke árnyalat: a sugárzó Vanília szőke és a ragyogó Rózsa szőke 3-5 árnyalatig világosítja a hajat. A jeges Platinaszőke árnyalattól függő ősztakarást, és egy lenyűgöző platinaszőke árnyalatot nyújt. A három új sötétebb árnyalat: a kényeztető Csokoládés Karamellbarna, az intenzív Sötét cseresznye és a csillogó Étcsokoládé káprázatosan érzéki színeket nyújt árnyalattól függő ősztakarással és kiváló színintenzitással.

A továbbfejlesztett, Ultimate Keratinnal gazdagított formulájú Palette Intensive Color Créme 31 árnyalata modernizált designnal már kapható, 1015 Ft ajánlott fogyasztói áron.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat