Tíz évesen, a csúcson (Gasztronómia - Ivás)
Az Érlelt Szomolyai Cseresznyétől a Cigánymeggyig, a Kadarka Törkölytől a Vadszederig
|
Tíz éves a legrangosabb hazai és nemzetközi díjakkal elismert Agárdi Pálinkafőzde. Az évente több mint 100 000 sorszámozott palackot előállító manufaktúra a kezdetektől jelentős szerepet vállalt a pálinka minőségének és fogyasztási kultúrájának megteremtésében. A közel negyven termékből álló kínálat legnépszerűbb tagjai az indulástól kezdve a kajszi, a cigánymeggy – amelynek neve mára összefonódott a céggel – és a körte. Vértes Tibor és a cég többi vezetője sajtótájékoztatón számolt be az első tíz évről. Az eseményen „premier előtt” mutatkoztak be a 2010-es évjáratú Agárdi Érlelt Kadarka törköly, az Érlelt Szomolyai Cseresznye, valamint a Miraculum Cseresznye pálinkák. A kollekció idén, a 10 éves évfordulón további 10 újdonsággal bővül – mind ízében, mind típusában. Ilyenek az Agárdi Érlelt Kadarka törköly, az Érlelt Szomolyai Cseresznye, valamint a Miraculum Cseresznye pálinka, amelyek tavasztól lesznek kaphatók a boltokban.Érdekesség a csereakció: a hónap végéig várják a 2002-2010 között palackozott agárdi gyümölcspálinkák felajánlását, amiért cserébe annyi palack 2011-es évjáratút adnak, ahány éves a felajánlott pálinka. A jubileum alkalmából elindították a „Cseppfogó” programot is: a törzsvásárlók az Agárdon és a társaság honlapján üzemelő webshopon keresztül vásárolt termékek után virtuális „pálinka cseppeket” kapnak, amelyek a következő vásárlások során fizetőeszközként lesznek felhasználhatók.
Elek Lenke |
|
|
|
<<< visszalépés |
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon |
|