napja 
 

Fa Floral Protect: dezodor illatadagoló technológiával (Szépség - Kozmetika)
Fa Floral Protect: dezodor illatadagoló technológiával

A Fa új dezodorkollekciója, a Floral Protect hosszantartó, kellemes virágillattal készül. Az izzadás elleni hatékony védelem magabiztosságot nyújt, miközben a magával ragadó virágillat az érzékekre hat. A Fa Floral Protect dezodorokban használt új, egyedi illatadagoló technológia biztosítja a hosszantartó kellemes illatot. Az új dezodor védelmet nyújt testszag ellen, és nem hagy fehér foltot a ruhán. A Fa Floral Protect 2014 januárjában került a boltokba két különleges illatvariációban: pipacs és harangvirág (Poppy & Bluebell), illetve orchidea és ibolya (Orchid & Viola).

A belélegzett illatokat közvetlenül az agy érzelmekért felelős területe dolgozza fel. Vannak különleges illatok, melyektől boldogabbnak és elégedettebbnek érezzük magunkat. Az új Fa Floral Protect dezodor virágos-gyümölcsös illatkompozíciója folyamatosan szabadul fel a nap során.

A hagyományos illatok a bőrre kerülve gyakran gyorsan elpárolognak. Az új Fa dezodor illatadagoló technológiájának köszönhetően az illat apró olajszemcsékbe van zárva, ahonnan folyamatosan szabadul fel a nap folyamán. Az új Fa dezodor hosszantartó deovédelmet nyújt a kellemetlen testszag ellen, és használata során nem hagy fehér foltot a ruhán.

A hölgyek kétféle ellenállhatatlan illatkompozíció közül választhatnak. A Poppy & Bluebell változatban a pipacs, a rózsa és a harangvirág esszenciáját a körte és a fekete ribiszke gyümölcsös jegyei egészítik ki, mely a csábító pézsmával válik teljessé. Az Orchid & Viola változat az ibolya és az orchidea magával ragadó virágillatát a mandarin, a görögdinnye és az egzotikus gyümölcsök frissességével övözi, egységes egészet alkotva a fehér pézsma és a szantálfa finoman természetes illatával. Az új Fa Floral Protect a testszag elleni védelem mellett hosszantartó csábító, ellenállhatatlan illatot is nyújt a hölgyeknek. Mindkét illatvariáció aeroszolos és golyós változatban is kapható.

Ajánlott fogyasztói ár:

Fa Floral Protect Poppy & Bluebell Deo Spray 150 ml: 729 Ft

Fa Floral Protect Orchid & Viola Deo Spray 150 ml:  729 Ft

Fa Floral Protect Poppy & Bluebell Roll-On 50 ml: 729 Ft

Fa Floral Protect Orchid & Viola Roll-On 50 ml: 729 Ft

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat