napja 
 

Gilette borotvák - tökéletes simaság érzékeny bőrűeknek is (Szépség - Kozmetika)
Gilette borotvák - tökéletes simaság érzékeny bőrűeknek is

Minden férfi bőrtípusa és bőrének ellenálló képessége különböző. Bizonyos országokban, a férfiak több mint fele rendelkezik bevallottan érzékeny bőrrel vagy bőrterülettel, amelyek irritációját fokozhatja a borotválkozás. Bár egy borotválkozás előtti vagy utáni termék illata vonzó lehet, fontos szem előtt tartani a termék alkoholszintjét, hiszen az illatok létrejöttéért felelős anyagok néha károsíthatják a bőrt. Szintén fontos figyelembe venni a borotválkozás időpontját – az eredményre, a bőr tapintására, simaságára hatással lehet például, hogy edzés előtt vagy után borotválkozunk.

A Gillette tudja, hogy a férfiaknak, különösen az érzékeny bőrrel rendelkezőknek pontosságra és kényelemre van szükségük, a borotválkozás minőségét pedig nagymértékben befolyásolja a borotválkozás előtti, alatti és a borotválkozást követő bőrápolás. Bár a férfiak nagy része nem tulajdonít különösebb jelentőséget a borotva szerepének a mindennapi borotválkozásban, a jól megválasztott borotva valójában kulcsfontosságú a kíméletes borotválkozáshoz.

Ne feledd, az egyik legjobb ajándék férfiak számára a Gillette bármelyik terméke, biztosan nagy örömet szerezhetsz a tökéletes simasághoz! Ha meg akarod nyerni, nem kell mást tenned, mint lájkolni a Dolcsevita Facebook oldalát, majd megválaszolni a nyereményjáték kérdéseit. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat