napja 
 

Tökéletes ajándék karácsonyra: Aussi - hajápolócsalád a kenguruk földjéről (Szépség - Kozmetika)
Tökéletes ajándék karácsonyra: Aussi - hajápolócsalád a kenguruk földjéről

Abban egyetértünk, hogy léteznek fontosabb dolgok is a hajnál, mégis, ha többet akarsz az élettől, jobb, ha a hajaddal kezded! Az ausztrál vadonban élő csodanövények gyönyörűvé varázsolják  a hajat. A kengurus palackokat már megtalálod a hazai polcokon is a DM-ben, összesen öt kollekcióban.

Adában, a közkedvelt műsorvezetőben megvan az ausztrálokéhoz hasonló lazaság és a fiatalok nyitottsága. Most két különlegességet is kipróbált: felállt egy szörfdeszkára, és az Aussival kényezteti a haját. A szörf technikáját még most tanulja, viszont a haja csodás!

A titok: minden flakonba töltve van az ősi rejtély és bölcsesség keverékéből, amely csodákat tesz a hajkoronával, legyen az göndör vagy sima, kócos, túl lapos, vagy egyszerűen csak kezelhetetlen. Az Aussie hajápolók tesztjei bebizonyították, hogy az avokádó olaj kivonatára – hogy csak egyet említsünk – mindig számíthatsz, ha neked és a hajadnak is egy kis lazításra lenne szükséged. Az új kollekció a többféle sampon és balzsam, és végül, de nem utolsósorban, a 3 perces Csoda.

Igen, jól látod, Csoda nagy betűvel. A 3 Minute Miracle Reconstructor ugyanis az Aussie termékcsalád legsikeresebb tagja. Egyik összetevője az ausztrál citromfű, amely kisimítja a töredezett hajszálakat, és azok belsejébe hatolva segít helyreállítani annak sérült szerkezetét. A haj jó tündére, amely mindössze 3 perc alatt csodát tesz. Így több időd marad a szórakozásra is: nyugodtan elmehetsz táncolni, karaokézni, kipróbálhatod a bungee jumping-ot, vagy tehetsz bármit, de a hajad miatt többé nem kell aggódnod. Meglátod, igazi egyéniség a termékcsalád minden darabja, és az Aussie  filozófiáját hirdeti:

 „Többet akarsz az élettől? Kezdd a hajaddal!”

Ezt az ajánlatot az Aussi termékekkel a karácsonyfa alá is beteheted az ajándékok közé, de meg is nyerheted, ha lájkolod a Dolcsevita Facebook oldalát, majd megválaszolod a nyereményjáték kérdéseit. 


 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat