napja 
 

Ázsiai Holdújév a Buddha-Barban (Programajánlók - Kultúra)
Előparti: február 9. szombat
Ázsiai Holdújév a Buddha-Barban

A Holdújév Kínában az év legnagyobb ünnepe. A Holdújév fesztivál előestéjén, február 9-én, szombaton a Buddha-Bar köszönti a Kígyó évét!  

2013. február 10-én távol-keleti és magyar művészek, artisták, zenészek, sportolók együtt köszöntik a Kígyó Évét Magyarország legnagyobb Holdújév Fesztiválján, a Millenárison. A pán-ázsiai konyhát kínáló Buddha-Bar étteremben az Ázsiai Holdújév alkalmával különleges Buddha-Bar menüválogatást kínálnak szerencsesütivel, a vacsora után hagyományos kínai teaceremóniával.  Az étterem felett található elegáns Buddha-Bar Lounge-ban 21 órától Holdújév Party DJ Mada Buddha-Bar ázsiai szettjével. Az ázsiai hagyományokat oroszlántánc, pávatánc mutatja be. A hölgyvendégeknek 21-24 óra között egy ajándék "Year of the Snake" koktéllal kedveskednek, ami talán meghozza a szerencsét a Kígyó évében, mert csupa olyan alapanyagot mixelnek bele, ami a kínai hagyományok szerint jószerencsét, gazdagságot, boldogságot hoz az embernek (a vodka alapú koktélba sárgabarack likőr, licsipüré, gránátalma szirup, szilvalekvár, narancslé, citromlé kerül).

A 17 évvel ezelőtt alakult, és azóta a világ 15 országában jelenlévő, világszerte ismertté vált brand 2012 nyarán érkezett meg Budapestre Párizs, Dubai és Monte Carlo után. A gyönyörűen felújított Klotild Palotában, a Ferenciek terén kapott helyet a lánc második tagjaként az ötcsillagos Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace. Külön bejárattal a Váci utcáról nyílik a Buddha-Bar étterem, és a felette található lounge & bár. A divatos és kifinomult belsőépítészeti megoldások – beleértve az óriási Buddha szobrot is -, a rendkívüli kiszolgálás, az ázsiai-csendes óceáni partvidék konyhájának (kínai, thai, indiai, japán, kaliforniai) fúziója, valamint jellegzetes Buddha-Bar sushi kínálat garantálja, hogy minden vendég felejthetetlen gasztronómiai élményben részesüljön. A Buddha-Bar minden érzékre ható környezete, saját DJ-i által kevert sajátos zenei világa, és egyedülálló koktélkínálatának együttese szimbolizálja a hely szellemiségét.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat