napja 
 

Elbűvölő illat és frissesség: új head & shoulders Apple Fresh (Szépség - Kozmetika)
Elbűvölő illat és frissesség: új head & shoulders Apple Fresh

Mi tesz egy nőt magabiztossá? A vonzó megjelenés titka a frissességben rejlik, ezért a head & shoulders tudósai az új Apple Fresh variánssal egy olyan új illatot fejlesztettek ki, mely elbűvölően zöldalmás illatával egész napon át tartó frissességet biztosít, hogy minden nap magabiztosak és vonzóak lehessünk. A head & shoulders Apple Fresh Pro Clean formulája mindemellett a tiszta és akár 100%-ig korpamentes hajról is gondoskodik.Az élénk illatok által keltett frissesség érzése magabiztossá és vonzóvá tesz minket, ez pedig az első fontos lépés a csábításhoz. A frissen mosott haj illata jó hatással van hangulatunkra, illetve egy nemrég végzett kutatás eredményei szerint a szép haj egyben különleges csábító erővel is bírhat.

A frissesség titka Az egyedülállóan továbbfejlesztett illatösszetételnek köszönhetően, a friss és tiszta érzés most egész napon át tarthat. A head & shoulders kutatói világszinten ismert és elismert illatszakértőkkel dolgoztak együtt, hogy megalkossák a lehető legfrissebb, legtisztább és legcsábítóbb illatot. Az új head & shoulders Apple Fresh sampon és balzsam egyedülálló zöld alma esszenciájával hosszantartó friss illatot és tiszta, gyönyörű hajat biztosít. Ez a különleges illat felső, középső és alsó illatjegyekből áll: friss gyümölcsökből, mint a zöldalma vagy az ázsiai körte, tiszta virágillatokból, mint a liliom, rózsa és a jázmin, valamint meleg éghajlati fák és lágy pézsma illatából. Az eredmény egy felemelő és hosszantartó illat, mellyel frissnek és vonzónak érezhetjük magunkat egész nap.

A frissesség több mint illat A frissesség érzéséhez nem elég szimplán illatosnak lenni. A head & shoulders számára elengedhetetlen, hogy a samponjai és balzsamjai mindig a legkiválóbb teljesítményt nyújtsák, amikor tisztító hatásról vagy korpa elleni védelemről van szó. A ZPT aktív részecske gondoskodik a hatékony küzdelemről a Malassezia globosa nevű gombával, mely a korpa, illetve a haj és a fejbőr kellemetlen illatának legfőbb okozója.

A termék ajánlott fogyasztói ára:

head & shoulders Apple Fresh sampon: 200ml – 899 Ft

head & shoulders Apple Fresh sampon: 400ml – 1499 Ft

head & shoulders Apple Fresh balzsam: 180ml – 899 Ft

head & shoulders Apple Fresh balzsam: 360ml – 1499 Ft

A kiskereskedelmi árak ettől eltérhetnek


 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat