napja 
 

Dobd fel a napod! (Szépség - Kozmetika)
Dobd fel a napod!

Nyerd meg karácsonyi ajándéknak a Gillette szuper borotváját! Amiért ajánlom a design-ján kívül, az a
tökéletes simaság, amit ad.

10 egyszerű tipp, amivel feldobhatod a napod:

1 Fejezd be az estédet 5 perccel előbb! Észrevetted, hogy az átlagos alvásidő, amire az embereknek látszólag szükségük van reggel, az mindig „még öt perc”? Töltsd ezt alvással előző este, hogy jobban kezdődhessen a következő nap!

2 Hangerőt fel! Hagyd az órát aludni! Nincs már rá szükséged. Ébredj inkább a rádióra, a kedvenc számodra a telefonodon vagy a barátnőd hangjára. Bármire, ami zene füleidnek. 

3 Nyomd ki! Testednek is fel kell ébrednie, nem csak a lelkednek. Pumpálj és dolgozz keményen, nyomd és húzd, ugorj és növeszd azokat az izmokat! Ez nem csak a napodat dobja fel, de a tekinteteket is vonzani fogod.

4 Frissülj fel! Izzadj meg, majd ugorj a zuhany alá és frissülj fel! Zuhanyzás közben próbálj meg énekelni. N4 Ne szégyenlősködj! Megígérjük, hogy a szappantól és a sampontól mindig remek kritikát fogsz kapni. Végül pedig, míg a reggeli zuhanyzásodat végzed, menj át fejben néhány dolgon, amit csinálni szeretnél a nap folyamán.

5 Borotválkozz! Szálirány mentén vagy azzal szemben. A Gillette Fusion ProGlide-dal kényelmesen borotválkozhatsz száliránnyal szemben is. Ez, zuhanyzás után, amikor a szőr megpuhult, a Gillette Fusion ProGlide borotvazselé használatával még könnyebb lehet.

6 Tankolj fel! Nem leszel tőle kövérebb, viszont fel fog tölteni energiával. A reggeli által a véráramba kerülő szőlőcukor lassú felszívódásával pedig optimistábban látod a napot is. Túl technikai, ugye? Akkor csak jó étvágyat a reggelihez!

7 Ne hagyd, hogy a hírek lefárasszanak, javíts rajtuk! Napi hírek. Oly sok információ a politikáról, gazdaságról és sportról. Na, de sport… Mi lenne, ha elkezdenéd ma tervezni a téli sítúrát?!

8 Töltsd fel az agyad! Hadd zakatoljanak azok a fogaskerekek! Egy könyv, egy nehéz kirakó –bármi megteszi. Tápláld jól a gondolataidat!

9 Tedd izgalmasabbá a napodat! Elvégezheted a kötelező, nyomasztó irodai feladatokat, csak tarts gyakrabban szünetet! Vagy tarts egy nagy, őrült ebédszünetet. Menj el egy parkba vagy zeneboltba, vagy abba a szalonba, ahol épp most állították ki a legújabb autómodellt.

10 Vidítsd fel a megszokott dolgokat! Végül is, ettől lesz egy átlagos nap nagyszerű. Dobd fel a napod!


 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat