napja 
 

Philadelphia Toast Art fotópályázat (Programajánlók - Kultúra)
Philadelphia Toast Art fotópályázat

Decemberben indult el a Philadelphia krémsajtok fotópályázata, a „Philadelphia Toast Art”. A játékra olyan saját készítésű fotókkal lehet nevezni, melyek különlegesen elkészített, egyedi szendvicsek láthatók.

A „Philadelphia: Toast Art” fotópályázat játékra olyan saját készítésű fotókat várnak a szervezők, melyek Philadelphia krémsajt felhasználásával pirítósra készített művészi jellegű alkotásokat ábrázolnak. A beküldött fotókat bárki megtekintheti egy online galériában. A minél változatosabb és ínycsiklandóbb pirítósokról készített fotókat a [email protected] email címre lehet elküldeni, a zsűri által kiválasztott győztes pedig egy 2 felnőtt és 2 gyermek részére szóló belföldi wellness hétvége élményével gazdagodik.

A játékra január közepéig lehet elküldeni az alkotásokat, legyen az egy klasszikus ihletésű Philadelphia natúr krémsajttal megkent pirítós, vagy az új Philadelphia Milka csokis krémsajttal készült modern mestermű. A hazai piacon idén bemutatkozó Philadelphia Milka a natúr krémsajt és az alpesi tejcsokoládé házasításával jött létre, egy új műfajt teremtve az édes és sós szendvicskrémek között. 

A szendvicsekről készült fotók közül a legjobbakat szakértő zsűri választja ki és díjazza. A zsűri tagjai melynek tagjai: Bodrogi Eszter, a Fűszer és lélek blog írója, Kálló Péter fotós, a 2012-es Goldenblog Fotó kategóriájának nyertese, munkái egy része a Kálló Péter Photography blog-on tekinthető meg és Temesvári Kornél, a White Lake Kft, a Philadelphia krémsajtok magyarországi forgalmazójának ügyvezető igazgatója.

A játék fődíja egy 2 felnőtt és 2 gyermek részére szóló belföldi wellness hétvége (4 nap 3 éj) félpanzióval a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** hotelben, a második és harmadik helyezett 20000 Ft és 10000 Ft értékű Philadelphia ajándékcsomagot nyer. A zsűri döntése alapján kisorsolnak még egy 5000 Ft értékű ajándékcsomag különdíjként is.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat