napja 
 

Világvége esetén a jegyek visszaválthatók (Programajánlók - Kultúra)
Világvége esetén a jegyek visszaválthatók

Az elmúlt időszakban fellángolt a vita a közelgő világvége kapcsán. Sokan vélik úgy, hogy mindössze egy hónap múlva bekövetkezik, mások biztosak benne, hogy nem. A letűnt maja civilizáció szinte jelképévé vált a világvége elméleteknek, holott semmi bizonyíték nincs rá, hogy a sokat emlegetett naptár emiatt volt befejezetlen. Persze lehet, hogy igen. Az biztos, hogy december 21-én minden kiderül.

A Dumaszínház nézői és a blog olvasói is komoly aggodalmuknak adtak hangot, levelek tucatjai érkeznek nap, mint nap. Mi lesz, ha bekövetkezik? Mihez kezdünk akkor? Szeretnénk gyorsan megnyugtatni mindenkit, hogy a Dumaszínház felkészült minden eshetőségre. Amennyiben december 21-én mégis itt a világvége, a későbbi előadásokra megvásárolt jegyek december 22-től a jegypénztár korábbi helyén visszaválthatóak!

 „Mindenkinek joga van a pontos elszámoláshoz, mi pedig szeretjük a korrekt üzleti magatartást” – nyilatkozta a Dumaszínház főszerkesztője, Litkai Gergely – „Nem örülnénk a világvégének. Számtalan tervünk, ötletünk van a jövő évre, így most nagyon rosszkor jönne. Úgy érzem, óriási hiányérzet alakulna ki mindenkiben. Arról már nem is beszélve, hogy utána még a jegyek visszaváltása is sok kérdést felvetne. Persze, ha így alakul, számíthat ránk a kedves közönség, mindenkinek visszaváltjuk a jegyét.”

Abban az esetben, ha kiderül, hogy a maják tévedtek, rosszul értelmeztük az üzenetüket, vagy csak egyszerűen megvicceltek minket, a Dumaszínház előszilveszteri műsorral ünnepli meg, hogy nem kell visszavásárolniuk a jegyeket.

 

Fellépők:

2012. december 30. 18:00 Aranyosi Péter, Kovács András Péter

 2012. december 30. 21:00 Beliczai Balázs, Kiss Ádám

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat