napja 
 

Vasárnap MTV EMA díjkiosztó (Programajánlók - Muzsika)
Mennyire jó Rihanna?
Vasárnap MTV EMA díjkiosztó

Vasárnap végre kiderül, kik nyerik idén a világ egyik legfontosabb zenei gálájának díjait! A 2012-es MTV EMA november 11-én kerül megrendezésre a frankfurti Festhalléban, ahol a zene világának legnevesebb szereplői ünneplik majd együtt az elmúlt év legjobbjait. Az MTV Hungary-n élőben, vasárnap este 20:00-tól láthatják a nézők először a meglepetés premierrel összekötött vörös szőnyeges bevonulást, majd 21:00-kor kezdetét veszi a látványos show, ahol kiderül, sikerül-e Rihannának megszereznie a Legjobb Női Előadó és a Worldwide Act díját is egyszerre.

A frankfurti Festhalléból jelentkező látványos gála háziasszonya a népszerű modell Heidi Klum lesz, akihez díjátadóként olyan nevek csatlakoznak a színpadon, mint a reality-sztár Kim Kardashian, a Grammy díjra jelölt Nick, Kevin és Joe Jonas. Rajtuk kívül ott lesz még Brett Davern az MTV Kínos című sikersorozatának Jake-je, a Jersey Shore brit változatának, a még elődjénél is durvább Geordie Shore-nak a szereplőgárdája, és két gyönyörű szupermodell, Anne V és Isabeli Fontana is. David Hasselhoff pedig a színfalak mögül, közösségi média csatornákon keresztül mutatja meg sztárinterjúkkal és izgalmas kulisszatitkokkal a 2012-es MTV EMA-t. De nem csak a gála rejt meglepetéseket: este 20:00-kor kezdődik a Red Carpet Show, ahol a vörös szőnyegen bevonuló sztárokkal készít interjút Tim Kash, Louise Roe és Sway. Hozzájuk csatlakozik Chris „Ludacris” Bridges is legújabb klipjének világpremierje alkalmából, amelynek exkluzív bemutatója a 2012-es MTV EMA vörös szőnyegén lesz majd. A Rest of My Life-hoz készült videón Ludacris Usherrel és David Guettával dolgozott együtt, ráadásul az este folyamán ő lesz a hangulatfelelős is: a színpadon DJ-ként tesz majd azért, hogy a közönség bulihangulatban, állva ünnepelje az elmúlt év legsikeresebb előadóit. 

Az EMA Wordwide Act fordulója is véget ért, ahol Magyarországot a 30Y képviselte. Attól, hogy hazánk egyik legnépszerűbb zenekara ott legyen Frankfurtban, az orosz Dima Bilan fosztotta meg a csapatot – az egyetlen olyan művész, aki már hatodik alkalommal nyeri meg a legjobb orosz előadónak járó EMA-díjat. Latin-Amerikát idén is a brazil Restart képviseli, míg Afrikából a marokkói Ahmed Soultan, Ázsiából a kínai Han Geng, Észak-Amerikából pedig a többek között a Legjobb Női Előadó díjára is esélyes Rihanna száll versenybe a Worldwide Act díjáért.

A 2012-es MTV EMA november 11-én, vasárnap este 20:00-tól élőben az MTV Hungaryn!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat