napja 
 

TableFree ?Éttermi napok - exkluzív gasztronómiai ajánlatok (Programajánlók - Lakoma)
TableFree ?Éttermi napok - exkluzív gasztronómiai ajánlatok

TableFree „Éttermi napok - exkluzív gasztronómiai ajánlatok

A november 14-től 21-ig tartó TableFree éttermi napok kiváló alkalmat biztosít az ínyenc étteremlátogatóknak arra, hogy megkóstolhassák a legjobb séfek által megálmodott ételeket. Az eseményen több mint ötven étterem vesz részt Budapest legjobb éttermei közül, mindegyikük egy speciális, háromfogásos étkezéssel képviseltetve magát. A menük bárki számára elérhetőek, egyetlen feltétel, hogy az asztalfoglalás a TableFree.hu online asztalfoglaló portálon keresztül kell, hogy megtörténjen, amelyen több mint 150 Budapesti étterem ajánlatai közül válogathatunk: http://Budapest.TableFree.hu

Október 30-tól kezdve november 21-ig az oldal látogatói kedvükre tallózhatnak a TableFree éttermi napokon résztvevő 150 budapesti étterem ajánlatai között. Az éttermek menüajánlataikat 3000 vagy 5000 Ft -os ársávban alakítják ki a rendezvény során, akadnak olyan éttermek is, akik mindkét árban ajánlanak három fogásos étkezéseket, ezáltal még több választási lehetőséget biztosítva vendégeiknek.

A résztvevő éttermeink között megtalálhatóak többek között Budapest legismertebb, exkluzív éttermei, úgy mint a Gresham, a Nobu, az Olimpia, a Peppers, a Trattoria Toscana és a Baraka. A tradicionális magyar konyha mellett képviseltetni fogják magukat internacionális fúziós, kínai, afrikai, mexikói, kontinentális, indiai, olasz, japán és egyéb nemzetek konyhaművészetének remekei is. Egyes éttermek a specialitásuknak számító ételeket kínálják hatalmas kedvezménnyel, mások pedig egy külön – az éttermi napokra megálmodott – ínycsiklandó menü összeállítással kedveskednek vendégeiknek.

A TableFree asztalfoglalási portál - http://Budapest.TableFree.hutöbb mint 150 éttermet tartalmaz, köztük a főváros legnagyobb neveit. A portálon szereplő éttermek Budapest és környéke egészét lefedik, mint a területen való eloszlásban, mint pedig az ártartományban és a konyhák típusában. Az oldal látogatói saját preferenciáiknak bármilyen kombinációjával – ártartomány, elhelyezkedés, konyha típusa – kereshetnek a TableFree éttermei között egy ergonómiailag tökéletesen kialakított, átlátható és könnyen kezelhető felületen keresztül. Az éttermek mindegyike saját, részletes adatlappal rendelkezik, amely alapján a látogató könnyedén eldöntheti, hogy az adott étterem találkozik-e az ő igényeivel. Ebben a döntésben az egyes tulajdonságokat jelképező ikonok és a részletes fényképek segítik Őt, melyekből pár másodperc alatt kiderül, hogy a hely rendelkezik-e terasszal, gyerekbarát étterem-e, étkezési csekket elfogadnak-e, vagy éppen élőzenével kedveskedik vendégeinek.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat