napja 
 

Múlt és a jelen találkozása egy ragyogó PMJ koncerten (Programajánlók - Muzsika)
Múlt és a jelen találkozása egy ragyogó PMJ koncerten

Múlt és a jelen találkozása a PMJ koncerten

"Life In The Past Lane"

2023. október 17-én este fél 8-kor Budapesten ad fergeteges koncertet a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

A formáció ezúttal az MVM Domeban várja újabb meglepetésekkel és feledhetetlen dalokkal a magyar közönséget. A PMJ egyedi stílusával repít vissza bennünket a ragyogó 20. századi Gatsby korszakába. Ahogy már megszokhattuk tőlük, zseniálisan elegyítik akár a pop- kortárs slágereket a jazz és swing műfajával, megőrizve a 1920-as évek, stílusát, eleganciáját és varázslatos hangulatát. A harmonikus hangszerelés és a lenyűgöző előadásmód egyedülálló atmoszférát biztosít és egy igazi zenei időutazáson vehetünk részt. A korhű pompás öltözékek, a bámulatos kiegészítők, a táncok, a színpadkép szintén emelik a 20. század csillogó világát.

Az idők változhatnak, a trendek jönnek-mennek, de a múlt klasszikus hangjai az idő múlásával egyre értékesebbek lesznek. Lehetsz bakelit rajongó, TikTok őrült, vagy akár divatmániás, gyere velünk, és elviszünk egy feledhetetlen utazásra, ahol az elmúlt 100 év kortalan zenéjét idézzük meg.” - mondta Scott Bradlee, a zenekar alapítója és vezetője.

A produkció arra bátorít mindenkit, hogy ha van kedvük a rajongóknak, akkor Gatsby stílusú ruhákban érkezzenek, bár ez természetesen nem kötelező.
Különleges meglepetés vendégek is gyakran csatlakoznak az alap felálláshoz, biztosítva, hogy minden koncertélmény rendkívül egyedi, és összehasonlíthatatlan legyen, felvillanyozó élőzenei élményt nyújtva a közönség számára.

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/postmodern-jukebox-budapest-mvm-dome-601799/event.html

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat