napja 
 

Gasztroblogger Brunch a Sofitel szállodában (Programajánlók - Lakoma)
Sofitel Budapest Chain Bridge, október 28-án,vasárnap
Gasztroblogger Brunch a Sofitel szállodában

Bezselics Ildikó, a Két Cica Konyhájának ismert gasztrobloggere vendégeskedik a Sofitel Budapest Chain Bridge immár hagyománnyá vált vasárnapi büféebédjén, október 28-án. Természetesen azon túl, hogy az általa ihletett fogások kerülnek terítékre, a készülődés során, a helyszínen maga is fakanalat ragad, és olyan őszi finomságokkal örvendezteti meg a vendégeket, mint például a meleg kacsamájsaláta sütőtökkel és körtével, vagy az édes sütőtökös zöldségcurry.

A szeptembertől újra induló Sunday Brunch a Sofitelben különleges programokkal is készül a szezonban, melyek közül az egyikre október 28-án kerül sor a Két Cica Konyha gasztrobloggerének közreműködésével. „Mindig inspirált a gondolat, hogy egyszer úgy igazából „végigehessem az őszt”, egy asztalnál ülve. De az évszak annyi remek alapanyagot tartogat, hogy soha nem tudtam mindet bezsúfolni egy menübe - mondja Bezselics Ildikó. Ezért örültem neki különösen, mikor a Sofitel Budapest Chain Bridge felkért, hogy állítsak össze egy Sunday Brunchot, szezonális alapanyagok felhasználásával. Már alig várom, hogy szombaton reggel bevehessem magam a konyhájukba. Mert a házi ízekből természetesen nem engedek: az alábbi menüt két szakács és egy cukrász segítségével, személyesen fogom elkészíteni, szombaton és vasárnap délelőtt.” Ildikó az ebéd ideje alatt sem lesz tétlen. Wokot ragad, és ő készíti el személyesen mindenkinek az előételt, aki szeretné megkóstolni! 

A Két Cica konyhája számos ételinspirációt hoz a séfeknek, többek között bárki bátran megkóstolhatja az erdei gombákból, szarvasgomba olajjal készült levest, a vörösboros szilvalevest, a ropogós kacsacombot szőlőmártással és polentával, a harcsafilét édesköményszószban, spenótgombócokkal, a töltött gombát és töltött padlizsánt krumplipürével, a máglyarakást birsalmával, a karamellszirupos, csokis körtetortát és még sok más finomságot. De a gyerekeknek is különleges fogásokkal kedveskedik a gasztroblogger, hiszen mentás halburger került terítékre édesköményes majonézzel, valamint áfonyás pottyantott palacsinta rózsaszín áfonyaöntettel és pattogós cukorral. Igazán különleges és kihagyhatatlan ebédnek ígérkezik tehát, melynek nem titkolt célja, hogy a francia 5 csillagos konyhába egy kicsivel háziasabb ízvilágot csempésszen.

Árak: 8000 Ft/fő, mely tartalmazza az üdvözlő italt, a ház borát, üdítőket, kávét és teát. Aki autóval érkezik, és nem szeretne alkoholt fogyasztani az ebéd folyamán, annak ez az összeg 7000Ft/főre csökken. A gyermekeket  6-12 éves kor között 4000 Ft-ért várja az étterem, 6 éves kor alatt ingyenes.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat