napja 
 

Vérpezsdítő spanyol fiesta (Sztárok - Party)
 Vérpezsdítő spanyol fiesta

Flamenco gitár és tánc, mediterrán ételkülönlegességek, minden, ami egy igazi spanyol fiestához kell. Egy különleges estén sztárjaink is összemérték főzőtudományukat. Dukai Regina, Fábián Anita, Sipos Tomi és Rákóczi Feri spanyol olajbogyós ínyencségekkel szállt versenybe.  A gasztobloggerekből álló zsűri végül úgy döntött, Regina és Feri készítette a legízletesebb tapast.

 "Rákóczi Feri köztudottan remek szakács, így nagy élmény volt vele főzni. Igazán jó csapatot alkottunk, hiszen nekem is nagy szenvedélyem a főzés. Régi nagy álmom, hogy majd saját szakácskönyvet adhassak ki, amely fiatal lányokat ösztönöz arra, hogy igenis merjenek fakanalat ragadni" – mesélte Regina. "Nem volt kérdéses a győzelem, hiszen két ilyen tehetség verhetetlen a konyhapult mögött. Bár a komoly szellemi tőkét a leírt recept jelentette, de mélyen kifinomult ízléssel tálaltuk a végeredményt, a teríték páratlan szabályát alkalmazva. Komolyabbra fordítva a szót, remekül szórakoztunk, a spanyol konyha pedig fantasztikus- tette hozzá Feri.

A spanyol esten kihirdették a hetek óta tartó olajbogyós receptverseny nyerteseit is. A „gasztroguru” kategória győztese Kövérné Kalmár Mónika a Praktikák sok gyerekhez blog írója lett, Spanyol halsalátájával. Az amatőrök közül a szakmai zsűri Gorodecka Anna borban párolt olívabogyó receptjét tartotta a legkülönlegesebbnek. A rendezvény házigazdája Sági Szilárd gasztrokibic azt is bejelentette, hogy az idei október az olívabogyó hónapja lesz: a főváros legjobb éttermei várják majd az ínyenceket tapas különlegességekkel. Az esemény egyik fő látványossága a spanyol séf Rubén Aguilar Bel produkciója volt, aki olívabogyós fagylaltot és zselédesszertet készített.

 A verseny utáni fiestán Lola és Brash Bence, Szandi és férje Bogdán Csaba, Vásáry André, Lakatos Márk, Hajas Laci, Müller Attila, Talmácsi Gábor, Palcsó Tamás és kedvese Tünde, a Nyári lányok, Sugarloaf Szabi és kedvese, Herczeg Zoli és párja, Fiala János, Bagi Iván, Katus Attila, Fresh Viki, Muri Enikő, Kocsis Tibor, Erdőhegyi Brigitta, Terecskei Rita, Varga Zsuzsa, Harsányi Levente, Hajdú Steve, Kefír, Rakoncai Imre, Kozma Orsi és férje, az Irigy Hónaljmirigy tagjai, a Jóban Rosszban sztárjai: Madár Vera és férje, Sallai Nóra, Szaksz Gabi és Bodor Géza is jól mulatott, majd végigkóstolta a spanyol olajbogyós különlegességeket.

 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat