napja 
 

Igali Anikó: One Night Only (Programajánlók - Kultúra)
Könyvajánló
Igali Anikó: One Night Only

Létezik-e jövő egy kapcsolat számára, ha az egyik fél súlyos egészségügyi problémákkal, a másik pedig szexfüggőséggel küzd már a kezdet kezdetén? A valóságban is működhetnek a virtuális világban induló szerelmek? Igali Anikó új regénye igazi modern románc rengeteg izgalommal, kacagtató, akciódús vagy éppen pikáns fordulatokkal.

A One Night Only férfi főszereplője, R. rajong a szexért, nem hagy ki egyetlen kóbor numerát sem, szakértője a prostituáltaknak, üres perceit pedig szexchattel dobja föl. Szenvedélye tönkreteszi a kapcsolatait és akadályozza a munkájában is, ezért próbál szabadulni tőle. Heti rendszerességgel csoportterápiára jár, egy nap azonban meggyilkolják a csoport egyik tagját, így R. komoly slamasztikába kerül. A női főhős, Emma gyönyörű harmincas, akinek az életét váratlanul romba dönti egy súlyos diagnózis. A két vadidegen találkozik egy arc nélküli dimenzióban, ahol a legvadabb fantáziák is teret nyerhetnek, de kérdés, működhetnek-e együtt a virtuális világon túl? 
 
A szerző, Igali Anikó gyerekkora óta szövi a történeteket, útkeresése során nyert már erotikus novella pályázatot, és lett második helyezett meseíró versenyen is. Most megírta bemutatkozó regényét, a One Night Onlyt, amely egy humorral, és örök optimizmussal teli, igazi romantikus történet. 
 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat