napja 
 

M2 sorozatpremier a Föld napján: MeteoHeroes - Együtt a Földért! (Programajánlók - Film)
M2 sorozatpremier a Föld napján: MeteoHeroes - Együtt a Földért!

MeteoHeroes-Együtt a Földért! az M2 gyerekcsatornán

A Föld napján vetíti a MeteoHeroes-Együtt a Földért! olasz animációs filmsorozat első négy epizódját az M2 gyerekcsatorna, amellyel a közmédia április 22-től a környezettudatosságra nevelést kívánja támogatni. Azon a napon a csatorna saját gyártású műsora, a Hetedhét kaland is a Föld napjáról szól majd.

Hat szuperhős különböző természeti jelenségeket - így például az esőt, a szelet vagy a felhőket - személyesít meg, és az útjukba kerülő veszélyhelyzetekben küzdenek együtt a Földért. Április 22-én délelőtt egymás után két részt is műsorra tűzött az M2: elsőként 9.45-től a Lavina című epizódot láthatják a magyar nézők, amely arról szól, hogyan állítják meg a hősök a közelgő veszedelmet Nepálban, ahol emelkedik a hőmérséklet, olvad a hó és lavina fenyegeti a völgyben fekvő falut. Közvetlenül ez után 9.50-től Vakmerő küldetés címmel a csapat egy jegesmedvecsaládot ment meg a Sarkkörön. A hideg óceán közepén egy leszakadt jégtömbön esik csapdába a család, amely így nem tud élelemhez jutni.

Délután 14.05-től a Dzsungeltűz című részben az Amazonas menti esőerdőkben lángoló tűz miatt Földünk tüdeje füsttel telítődik, főszereplőinknek nincs vesztegetni való ideje, hogy megoldást találjanak. Este 19.20-tól pedig a méhek segítségére sietnek. A Méhek végveszélyben című epizódban valaki Franciaországban mérgező növényvédőszereket szór a termésre, pusztítva ezzel a méheket. Azonnali segítségre van szükségük, mert ha kipusztulnak a méhek, akkor elpusztulnak a virágok és növények, amiket a méhek poroznak be.

Az ötvenkét részes sorozat epizódjai egyenként hétpercesek, az M2 gyerekcsatornán HD minőségben láthatók, hallássérültek számára pedig feliratozva is elérhetők.

Az M2 saját gyártású műsora, a Hetedhét kaland is a Föld napjáról szól április 22-én 16 órától, amelyben a természetről és a környezettudatosságról is szó lesz a csatorna már megszokott műsorvezetőivel.

 https://www.facebook.com/m2gyerekcsatorna/posts/748403805822900

 MeteoHeroes-Együtt a Földért! az M2 gyerekcsatornán

Sorozatpremier – 2021. április 22.

9.45 – Lavina

9.50 – Vakmerő küldetés

14.05 – Dzsungeltűz

19.20 – Méhek végveszélyben

Hetedhét kaland

16.00

ismétlés: 19.50

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat