napja 
 

Provence ízei Hidegkúton (Programajánlók - Lakoma)
Provence ízei Hidegkúton

Provence után New York, majd Pesthidegkút. Nem tipikus karrier egy étteremnek, de minket boldogsággal tölt el.

Folytatódott a Lucullus BT és a TableFree.hu “intelligens asztalfoglalási rendszer” közös világmegismerő, étel- és étterembemutató projektje, a “TableFree Világkonyha”. A szervezők hűek maradtak az eszméhez, hogy az
ételeken keresztül ismerjék és ismertessék meg a világot. A sorozat második állomásán hamisítatlan provence-i ízekkel ismerkedtek meg a résztvevők Budapest autentikus provence-i éttermében, a Café Provence Bistro-ban. A hely tulajdonosai, Szerdahelyi Gábor és Szerdahelyi Gabriella Párizsból vittek New Yorkba egy jó nagy adagot a francia kultúrából, és megalapították ott a “Le Refuge” provence-i éttermet. A közel 30 évig működő intézmény a TOP100 étterem közé is bekerült az amerikai metropoliszban. A házaspár eztán Magyarországra költözött és megnyitották a Café Provence Bistro-t, amely ízletes szezonális francia bisztrókonyhával, gasztronómiai maximalizmussal, és rendkívül családbarát környezettel várja a vendégeit. Alex Van Damme, a TableFree.hu oldal ötletgazdája is örvendetesnek találta a tényt, hogy Budapest újabb “francia kinccsel” gazdagodott.  - Érezzük, tudjuk, mely éttermeket kell ajánlanunk a TableFree Világkonyha sorozatba –
és ismét jól választottunk – tette hozzá.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat