napja 
 

Kubu waterrr cápaúsztatás (Programajánlók - Kultúra)
Ússz rá a nyereményekre szeptember 22-én az Aréna Plazában!
Kubu waterrr cápaúsztatás

Álmodtál már arról valaha, hogy cápák elől menekülsz? Jó, jó, ez nem valami megnyugtató álom, ebből inkább jobb felébredni. Na de hogy te irányíthatod a tenger mindenekfeletti, félelmetes urait? Ez már valami, ugye? Ha bírod a cápákat, ott a helyed szeptember 22-én az Aréna Plazában, ahol 12 órától kezdődően kezdetét veszi a nagy őszi Kubu Waterr Cápaúsztatás, melyen Valkó Eszter, Iszak Eszter és Brasch Bence is segíti majd a versenyzőket.

Senki se ijedjen meg, a cápák nem igaziak, nem is lenne nekik elegendő víz a budapesti bevásárlóközpontban. Héliummal táplált, nagydarab jószágról van szó, akit oszlopok között kell majd navigálnia a vállalkozó szelleműeknek, akik párban mérkőznek majd meg egymással. S hogy hogy kapcsolódik a Kubu a cápákhoz? Ennek a játéknak digitális változatát elsőként a Kubu honlapján találhatták meg a cápa-rajongók. Ha az uszony mozgatása a számítógép képernyőjén már virtuálisan remekül ment, és mégsem sikerült egyelőre bekerülni azon szerencsés játékosok közé, akik megnyertek a honlapon való játékkal egy-egy példányt a héliumos, áramvonalas óriás jószágból, azoknak most ott a helyük a budapesti Aréna Plaza szombati happeningjén.

Légy ott, és bizonyítsd be, hogy annyira felturbózott és felfrissített a Kubu Waterrr, hogy gond nélkül irányítod az oszlopok között a rakoncátlan légcápát. A leggyorsabb versenyzők Kubu Waterr ajándékcsomaggal, a szerencsések pedig, akiket minden órában sorsolnak, hazavihető légcápákkal gazdagodnak. A versenyre jelentkezni a helyszínen lehet. Unatkozni egészen biztosan nem fognak a játékosok. Segítségükre lesz még Valkó Eszter, Iszak Eszter és Brasch Bence is. Bence, az Operettszínház ifjú titánja 14 órától még koncertet is ad! Cápalik, cápetik, Kubu-fanok, ott a helyetek!

2012. szeptember 22. 14.00-18.00 Aréna Plaza (2. emelet – a Saturn előtt)

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat