napja 
 

Németh Kristóf tökéletes sportot talált a koronavírus idején (Sztárok - Interjúk)
Németh Kristóf tökéletes sportot talált a koronavírus idején

Az ismert színész sokáig csak elnézően legyintett azokra a társaira, akik rendszeresen látogatják a golfpályákat. Mára azonban a sport egyik legnagyobb hazai rajongója lett, aki felesége és fia személyében is komoly kihívóra talált. A golf a jelenlegi vírushelyzetben is biztonságos választás - tudtuk meg a zalacsányi Zala Springs Golf Resorttól, akik a nyáron nagy fellendüléssel számolnak.

Az már egyikünk számára sem újdonság, hogy a karantén alatt csökkentek a sportolási lehetőségek: a konditermek csak elvétve tartanak nyitva és kénytelenek voltunk letenni a csapatjátékok, csoportos edzés adta felfrissülésről is. Jelenleg úgy tűnik, a nyári szezonban a hajózás és a vízi sportok szerelmesei is hoppon maradhatnak. De aggodalomra semmi ok: a körülmények ideálisak ahhoz, hogy Németh Kristóf példáját követve belevessük magunkat a golfozásba.

A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a golf nem csupán az elit sportja, semmivel nem drágább például a magyarok körében is népszerű síelésnél. Az oktatás díjába a Zala Springsnél a felszerelés használata is beletartozik.

De miért tűnik ez a labdasport kiváló választásnak, különösen a koronavírus idején?

“Fontos számomra, hogy ebben a nehéz időszakban is egészséges és biztonságos sportot űzzek. A golf sok szempontból ilyen: átmozgat, a szabad levegőn zajlik és társaság is van hozzá, mégsem kell az emberekhez túl közel menni” - hangsúlyozta a színész, aki feleségével együtt idén lépett be a Zala Springs golfcsapatába.

Kockázatmentesen üthetjük el az időt

A golf - számos közkedvelt tengeri sporttal ellentétben - egészséges és biztonságos kikapcsolóst nyújt. A játékot soha nem a zsúfoltság jellemezte: hatalmas területen zajlik, így a résztvevőknek nem kell felrúgni a távolságtartás szabályait, hogy osztozzanak a közös szórakozás örömében.

“A golf nem követeli meg a közös felszerelés használatát és az érintkezést sem” - emeli ki Gschwendtner Sonja, megbízott klubigazgató. “Ez a sport biztos távolságból űzhető, tehát a mostani helyzetben is összehozhatja a családot vagy a régi barátokat. Az idei nyár tökéletes alkalom, hogy tengeri sportok, búvárkodás és szörfözés helyett golfozni tanuljanak meg, amit felkészült, profi oktatók segítenek.”

A golf jellemzője, hogy mindig friss levegőn, festői szépségű környezetben zajlik. Akár még arra is van mód, hogy home office-ban a golfpályáról végezzük a feladatainkat. A Zala Springs Golf Resort a pihenéshez is paradicsomi körülményeket nyújt: egy és négy éjszaka közti csomagajánlatok közül választhatunk, hogy a golfoktatás mellett a luxus apartmanház kényelmét is élvezhessük, artizán reggelivel és akár félpanziós ellátással a színvonalas bisztróban. resort szeptembertől magas színvonalú wellness-szolgáltatásokat, többek közt autentikus finn szaunát és izomregeneráló fürdőt is kínál.

“Már az elejétől magával ragadott a golfpályarendszer profi, modern kialakítása, ahogy a személyzet és az oktatók kedvessége is. Külön imponál, hogy minden prémium minőségű, ám ugyanakkor megfizethető” - meséli Németh Kristóf.

A vezetőségtől megtudhattuk: a resort teljes gőzzel, fokozott biztonsági körülmények közt várja a vendégeket. A mozogni vágyók egyéni vagy csoportos oktatás közt választhatnak és gyermek golfprogram is várja majd őket. Emellett a resort területén ingatlanokat is kínálnak eladásra, ezek nem csak befektetési célra, hanem egyfajta második otthonnak is tökéletesek. “A koronavírus szülte kényszerhelyzetben azt reméljük, a nagyközönség is megismeri ennek a kulturált sportnak a szépségeit. Bízunk benne, hogy a Zala Springs ebben a magyarországi úttörők közt lehet” - zárja Gschwendtner Sonja.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat