napja 
 

Avenue 5 / Doktor House ezúttal az űrbe kalauzolja az HBO nézőit (Programajánlók - Film)
Avenue 5 / Doktor House ezúttal az űrbe kalauzolja az HBO nézőit

Erősen indítja az HBO az új évtized első hónapját. Van itt egyházi tabukat döntögető dráma (Az új pápa), gyerekgyilkosságot feldolgozó thriller (A kívülálló) és mozifilm adaptáció (Szóljatok a köpcösnek!). Január 20-tól pedig egy sci-fi vígjáték (!!!), az Avenue 5 fogja bővíteni az HBO GO kínálatát, főszerepben pedig mindenki kedvence, a házsártos doktor House, vagyis Hugh Laurie!

Az alelnök alkotójának, Armando Ianuccinak az új, Avenue 5 című sorozata január 20-án, hétfőn indul az HBO-n és az HBO GO-n. A 40 év múlva játszódó sorozatban a naprendszer bejárása már nemcsak a sci-fi írók fantáziájában lehetséges, hanem egy virágzó, multimilliárd dolláros üzlet.

 A sorozatban Hugh Laurie-t láthatjuk Ryan Clarknak, a magabiztos és sima modorú kapitánynak a szerepében, aki az Avenue 5 nevű, minden luxussal – például gourmet büfével, wellness-részleggel, kilátóterasszal és jógateremmel – felszerelt űrsétahajót irányítja. A sorozat kezdetekor az Avenue 5 már elindult nyolchetes útjára a Szaturnusz körül, és a fedélzeten minden remekül működik. Ám amikor hirtelen technikai problémák lépnek fel, Ryannek és legénységének kell megnyugtatnia a zúgolódó utasokat és kezelnie a váratlan eseményeket, amire nem biztos, hogy fel vannak készülve.

 A szereplőgárdában megtalálható Az alelnökért Emmy-díjra jelölt és a Doktor House-ért Golden Globe-bal díjazott Hugh LaurieJosh Gad (Gyilkosság az Orient expresszen), Zach Woods (az HBO Szilícium-völgy című sorozata), Rebecca Front (A Poldark-családA kormányrúdnál című sorozat – BAFTA-díj), Suzy Nakamura (Dr. Ken), Lenora Crichlow (A vámpír, a vérfarkas és a szellem), Nikki Amuka-Bird (a Cinemax Préda című sorozata), valamint Ethan Phillips (Llewyn Davis világa).

  Feliratos előzetes: https://youtu.be/-LJ58J2s42w

A sorozat január 20-án magyar felirattal indul az HBO-n és az HBO GO-n, a szinkronos változat február 2-án, vasárnap 17:45-kor lesz az HBO3-on illetve az HBO online videótárában

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat