napja 
 

Kusetté Rockabilly Night (Sztárok - Party)
2020. január 31. 21:00 Lock the club
Kusetté Rockabilly Night

A nagysikerű, az 1920-as éveket  megidőző Kusetté Gatsby Night után Kusetté Rockabilly Night-al folytatódik az exkluzív rendezvénysorozat, ahol a Rock&Roll világában pin up hölgyek várják, hogy az est Elvisei, Denny ZukoGREASE) táncra perdítsék őket korhű ruhákban, élőzene és egyedi koktélok között.

A Hölgyek ne felejtsenek el beszerezni szűk farmer nadrágot vagy  korhű szoknyákat, és fontos a mély dekoltázs, az erősen rúzsozott tűzpiros csücsörítős ajak, merész szemhéjtus, a sexy neccharisnya, a tűsarkú cipő, különböző fejdíszek/sálak, kendők, masnik, rózsák…

Az Urakat csak lazán… farmer, virágos ingek, csíkos polók ,,..jöhet akár a vastag talpú cipő is… (és a sérót be kellene  lőni)nincs mese,,,wax és fésű mindenképpen legyen a farzsebben, a frizurára nagy hangsúlyt kell ám fektetni. Légy lázadó és stílusos. A napszemüveged se felejtsd otthon!

Az élőzenét a legendás  Mystery Gang biztosítja, Egri Péter vezetésével aki vitathatatlanul  a korszak zenei és  kulturális szakértője. A buli alatt a  rockabilly, rock and roll legeredetibb és legautentikusabb megfogalmazásban szólnak a dalok utánozhatatlanul.

https://www.youtube.com/watch?v=mlObrb7LAbc

2020. január 31. péntek 21:00  Lock the club BudapestA további  hangulatot Dj fokozza.

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/kusette-rockabilly-night-budapest-lock-the-club-1174247/performance.html

Belépés:+18

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat