napja 
 

100 tagú cigányzenekar: 35 éves jubileumi koncert (Programajánlók - Muzsika)
2020. február 09. Este 7 óra Budapest Sportaréna
100 tagú cigányzenekar: 35 éves jubileumi koncert

A 100 tagú cigányzenekar fennállása óta gyűjti be a nemzetközi sikereit és a közönség szeretetét, fáradhatatlanul koncerteznek a világ minden táján. Most megújul erővel készülnek a 35 éves jubileumi koncertre! 

A 100 tagú cigányzenekar fennállása óta gyűjti be a nemzetközi sikereit és a közönség szeretetét, fáradhatatlanul koncerteznek a világ minden táján. A 35 esztendeje született világhírű társulat klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. Afrika, Amerika, Ázsia, Ausztrália, Európa számos városaiban, több mint ezer koncertet adott.

videó: https://www.youtube.com/watch?v=yD2W2gtev-E

Nemrég fejezték be Majkával a közös turnéjukat, aminek nagy sikere volt és új erőkkel készülnek a 35 éves Jubileumi Koncertre! Magyar Örökség és Hungarikum - díjas 100 Tagú Cigányzenekar nevét, s eddigi teljesítményét méltán őrzi az Aranykönyv és a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeuma.

A nagyszabású, ünnepi koncerten Bangó Margit Kossuth-díjas ikonunk mellett, Masa Anita művésznő, Artisjus díjas & Magyar Rádió Énekversenyének különdíjasa és Jakab Csaba  nemzetközileg is elismert  erdélyi  tehetség  színesítik a produkciót.

 videó: https://www.youtube.com/watch?v=WXJovYXNq2A

jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/100-tagu-ciganyzenekar-budapest-papp-laszlo-sportarena-478692/event.html

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat