napja 
 

Rózsaszín hétfő a Wizz Airnél (Utazás - Hírek)
Rózsaszín hétfő a Wizz Airnél

Budapest, 2019. december 2. A Wizz Air, Európa legzöldebb és Kelet-Közép-Európa vezető légitársasága örömmel jelenti be, hogy bizonyos járataira a mai napon akár 30%* kedvezménnyel foglalhatók jegyek, időbeli korlátozás nélkül.

Lehet-e jobbat kitalálni egy utolsó pillanatban lefoglalt kirándulásnál vagy, hogy szeretteinket repülőjeggyel lepjük meg karácsonyra? Szilveszteri kiruccanás, külföldi út a tavaszi szünetben vagy jó előre lefoglalt nyaralás? Egytől-egyig kiváló alkalmak új és izgalmas úti célok felfedezésére. Magyarországról jövőre számos új úti cél lesz elérhető lesz: járat indul Ukrajna egyik legszebb városába, Lvivbe, Charleroi megtartása mellett hamarosan Brüsszel központi repülőterére is közvetlenül utazhatunk, akik pedig a helyszínen szurkolnák ki a magyar labdarúgó válogatott EB-részvételét, azok Budapestről és Debrecenből is közvetlen szurkolói járattal utazhatnak Szófiába.

 Bármelyik úti célra essen a választásod, ne feledd, hogy ez a rendkívüli kedvezmény csak a mai napra érvényes. Minden kedves magyar utasunknak éjfélig van ideje arra, hogy lecsapjon a jegyekre és meglepje magát vagy szeretteit egy felejthetetlen utazással. Folyamatosan bővülő hálózatán a Wizz Air Budapestről már 71, míg Debrecenből 13 kényelmesen elérhető úti célt kínál. Akár egy vagy több utazás, válassz a Magyarországról közvetlenül elérhető 84, vagy a Wizz Air hálózatának további, 700-nál is több útvonalából!

 * Az akár 30%-os kedvezmény a viteldíjra vonatkozik, amely magában foglalja az adókat és a nem választható költségeket, azonban a foglalási díjat nem. Az akció 2019. december 2-án közép-európai idő szerint 00.00 órától 23.59 óráig érvényes a Wizz Air bizonyos járataira. Az árak kizárólag a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilapplikáción keresztül lefoglalt járatokra érvényesek.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat