napja 
 

Ajándékokért repültek a sztárok (Sztárok - Hírek)
Teljesen megújul a 20 éves Westend
Ajándékokért repültek a sztárok

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter, Kulcsár Edina és férje, Szabó András „Csuti”, Tokár Tamás és felesége Kovács Dorottya, a Chloe From The Woods alapítója, Borzi Vivien fotós és Cséffalvay Dorka, az ÉNBP egyik főszereplője merült a mélybe a Westendben, hogy kipróbálja az „Óriás Ajándékmarkolót” és közben jótékonykodjon is.

Az évente több mint 20 millió látogatót fogadó pláza új arculattal, valamint számos új szolgáltatással és üzlettel várja a vásárlókat, maximálisan kihasználva a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket. November 4-10. között születésnapi játékhéttel is készül a Westend, melyen összesen közel 10 milliós forintos nyeremény találhat gazdára. A különleges hét kulcseleme egy 8x8x8 méteres óriás ajándékmarkoló, melyet ismert emberek is kipróbálnak, sőt egy értékes ajándékutalvánnyal a Terézvárosi Családsegítő Szolgálatot is segítik. 

„20 év nagyon hosszú idő, ez alatt sok mindent sikerült elérnem, mind szépségversenyeken, mind esélyegyenlőségi aktivistaként. Sok helyre eljutottam, rengeteg élménnyel gazdagodtam. Nagyon örülök a mostani izgalmas születésnapi játéknak, szeretem érezni az adrenalint, ilyenkor érzem, hogy igazán élek és mindenre képes vagyok. Az pedig, hogy ezzel a „repüléssel” jótékonykodhatunk is, csak hab a tortán” – mondja Weisz Fanni.

„7 éve vagyunk együtt Fannival, azóta megszínesíti az életem, az elmúlt 20 évem pedig az élsporttal telt, ugyanis versenyszerűen kosárlabdáztam. Élénken él az emlékezetemben, amikor elkezdték építeni a Westendet, ami nem hiába a legforgalmasabb bevásárlóközpont. Pénteken talán sikerül Fannit is rávennem, hogy próbálja ki az ajándékmarkolót, bár ő imád irányítani, de ha rajtam múlik, lógni is fog” – mosolyog Fanni férje, Hajmásy Péter. 

Tokár Tamáséknál otthon és a játékban is Dóri irányított, Tomi pedig engedelmesen halászta az ajándékokat. Az RTL Klub Fókusz c. esti magazinjának műsorvezetőjének ugyan tériszonya van, de a nemes ügy érdekében ezt is leküzdte.

„20 évvel ezelőtt én még éltem az általános iskolások önfeledt éveit, görkoriztam, kosárlabdáztam, legóztam. Fogalmam sem volt, mi lesz belőlem és mekkorára fogok nőni. Vidéki srácként Budapest elérhetetlennek tűnt számomra, csoda volt, ha egy évben egyszer eljutottam ide. Amíg a fővárosban megnyílt a monumentális bevásárlóközpont, addig vidéken örültünk, ha egy új fagyizó nyílt” – mesél gyerekkora élményeiről Tomi. 

„1999-ben 10 éves voltam, akkor még nem engedték a szüleim, hogy eljöjjek a Westend megnyitójára, de 15 éves koromban itt költöttem el az első szüleimtől kapott zsebpénzem, ami akkor óriási dolog volt nekem. Emós kamasz koromban sokat buliztam itt a haverokkal, így nem csak vásárlós, hanem közösségi emlékek is kötnek a Westendhez” – folytatja Dóri, a Chloe From The Woods megálmodója.

„Nagyon sok emlék fűz a Westendhez, az osztálytársaimmal anno láttuk ahogy épül és növekszik az épület és a bevásárlóközpont 20 év alatt felvirágzott. Mindig is élen járt az innovációban, nagyságát és az üzletek szortimentjét tekintve is abszolút az első helyen áll a plázák között. A 30-as korosztálynak biztos, sok minden eszébe jut a tinédzser éveiből, ha a Westendre gondol: az első randevúk, nagy bandázások. Én mindig innen indultam anno apumhoz Szobra. Ez egy igazi gócpont volt régen és most is, óriási az átmenő forgalma, frekventált helyen van és mindenki megtalálhatja benne a pénztárcájának leginkább megfelelő üzletet” – osztja meg emlékeit Csuti, aki imádja az extrém kalandokat. Szívesen feszegeti a határokat, és gyakran jótékonykodik is Edinával.

„Amikor anno először jártam a Westendben, egy óriási labirintus jutott eszembe róla, azóta bérlői is vagyunk a komplexumnak, így sikerült sokkal jobban megismernem minden szegletét. Vásárlóként ugyan nagyon ritkán térünk be, ugyanis mostanában minden időnket a kis Medoxra fordítjuk, anno pedig a piacos korszakomat éltem, nem engedhettem meg magamnak. Az extrém kihívások tőlem sem állnak távol, bár a szabadesés gondolatától kiráz a hideg, de ha biztonságban érzem magam és másoknak segíthetek, sokkal jobban leküzdöm a félelmem” – teszi hozzá Kulcsár Edina.

A sztárokkal november 8-ig a Westend Millenium Udvaron találkozhat minden érdeklődő. Sőt az „Óriás Ajándékmarkolót” hétvégéig még bárki kipróbálhatja, ha a szerencse neki kedvez.

Fotó: Szécsi István

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat