napja 
 

A Magyar Dal Napja a Vígszínházban (Programajánlók - Színház)
2012. szeptember 9. 20 h
A Magyar Dal Napja a Vígszínházban

Pesten születtem - Kern András dalai a Magyar Dal Napján

Lövölde tér, Hé, 67!, Pincér-rock, A szomorú bárzongorista dala, Halálos tangó, Szerelmünk tárgytalan... - A megunhatatlan, fanyar humorú dalok először a Vígszínház színpadán!

Arcok. Színek. Illatok. Hangulatok. Hajnali, esőáztatta utcák. Szakadozó fényű neonreklámok és homályos kapualjak. Egy ember sétál a városban. Az Ő városában, ahol született, ami magába fogadta vagy megcsalta, de amit mindig ugyanúgy imádott. Mert nem lehet nem szeretni. Ez a város: Budapest, az ember pedig: Kern András.
A Magyar Dal Napján, szeptember 9-én Kern András a kedvenc dalait adja elő. De nemcsak egyszerű dalok ezek, hanem csibészes kikacsintások, finom megfigyelések és szellemes anekdoták az életről.
Kern András – mint afféle csavargó-filozófus, Villon, Viszockij vagy Cseh Tamás örököse – végigkalauzol minket egy város életén, titkain, szépségein. És nemcsak a Lövölde tér környékét fogjuk bejárni; hiszen ezen a páratlan hangulatú estén a legnagyobb slágerek mellett a ritkábban hallott szerzemények is elhangzanak, és fellépnek Kern András kollégái, barátai: Börcsök Enikő, Hegyi Barbara, Hernádi Judit, Fesztbaum Béla, Kútvölgyi Erzsébet és Zorán. Közreműködik Heilig Gábor és együttese.

Csodálatos vallomás Budapestről – nemcsak a budapestieknek!

Rendező: Fesztbaum Béla

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat