napja 
 

10 úti cél a Wizz Airrel 10 ezer Ft alatt (Utazás - Ajánló)
10 úti cél a Wizz Airrel 10 ezer Ft alatt

A Wizz Air folyamatosan bővülő kínálatából kiválasztottunk tíz páratlan úti célt, ahová a nyár végén vagy az ősszel rendkívül alacsony áron - akár 10 ezer forint alatti jegyáron – juthatnak el az utazni vágyók Budapestről vagy Debrecenből.

 Budapest-Szkopje

Észak-Macedónia fővárosa a festői környezetben fekvő, hegyekkel ölelt Szkopje. Teréz anya szülővárosának magával ragadó hangulatát híres bazárja és a Vardar-folyó partján lévő kávézói, éttermei teszik egyedülállóvá. A várostól mindössze egy órás úttal érhető el az Ohridi-tó, „Észak-Macedónia tengerpartja” kristálytiszta vizével és Szent Jován-templom világörökségi látképével.

Jegyek már 2990 HUF-tól*

 Budapest-Pristina

Hamisítatlan balkáni, kisvárosias hangulat, nyüzsgő közterek, barátságos és vendégszerető emberek, nyelveket beszélő fiatalok – ez Koszovó fővárosa, Pristina. Egyik fő látnivalója a város legrégebbi épülete, az 1461-ben épült Mehmet Fati szultán mecset, amely a bazár környéki hangulatos sétálóutcákon közelíthető meg. Mivel Koszovó lakosságának mintegy fele még 27 éven aluli, a fiataloktól folyamatosan nyüzsgő éjszakai élet várja a turistákat Pristina történelmi belvárosában.

Jegyek már 2990 HUF-tól*

 Budapest-Szarajevó

A Dinári-hegység láncaival körbevett város a Miljacka-folyó két partján fekszik. Történelme során mindig színes, befogadó, multikulturális város volt. Arculatán nyomot hagyott a keresztény és az iszlám vallás is és az itt élő számos nemzetiség kultúrája. Központjában a monarchia időszakát idéző elegáns épületektől mindössze néhány lépésre már az oszmán idők óta pezsgő és zajos Stari Grad-negyedben találjuk magunkat. Szarajevó híres az egyedülállóan fűszerezett helyi ételeiről is, amelyeket nemcsak elegáns éttermekben, hanem akár a folyton zajos piacán séta közben is végig kóstolhatunk.

Jegyek már 2990 HUF-tól*

 Budapest-Marosvásárhely

Székelyföld kapuja, az erdélyi utazások kikerülhetetlen állomása 40 perces repülőúttal, októbertől már naponta közlekedő járattal érhető el Budapestről. Marosvásárhely önmagában is több napra elegendő látnivalót tartogat, de Székelyföld, az erdélyi havasok, erdőségek, tavak bebarangolásához is ideális kiindulópont.

Jegyek: 2990 HUF-tól*

 Budapest-Bázel; Debrecen-Bázel

Bázel-Mulhouse-Freiburg repülőtér az egyetlen Európában, ahol három kapun három különböző országba léphetünk ki. A svájci-francia-német határon fekvő Bázel egy valódi ékszerdoboz az Alpokban, ahová az év bármely szakában érdemes ellátogatni. A síszezonban a bőség zavarával nézhetünk szembe, ami a környező síparadicsomok választékát illeti, míg nyáron a macskaköves, villamossínekkel átszőtt óváros látnivalói és a környező vidékek erdei túrái jelentik a város legfőbb vonzerejét.

Jegyek mindkét városból már 2990 HUF-tól*

 Budapest-Berlin-Schönefeld

A Brandenburgi kapu, a berlini fal-Checkpoint Charlie, Bundestag, Berlini dóm, Olimpiai stadion – de Berlin több mint egy európai metropolisz látnivalókkal. Mára a német főváros Európa talán legnyitottabb helye, amely nemcsak a fényképezővel érkező turistákat, hanem, művészeket, sportolókat, a sörök szerelmeseit, a modern művészetek iránt érdeklődőket is mágnesként vonzza. Budapestről a leggyorsabban és legkedvezőbb áron a Wizz Air teszi elérhetővé a mai Európa egyik „legtrendibb” nagyvárosát.

Jegyek már 2990 HUF-tól*

 Budapest-Oslo

Ezerarcú Norvégia, a fjordok földje. Az Északi-tenger, a hegyvidékek, Skandinávia végtelen erdőségei és Európa leghosszabban elnyúló tengerpartja. Fővárosa Oslo híres a lankás tetejű operaházáról, amelynek környezetéből pazar kilátás nyílik a tengerre. A képzőművészetek és a történelem kedvelőinek a város valódi kincsesbánya. Tematikus múzeumaiban végig járhatjuk a viking múlt, a norvég sarkkör felfedezésének történetét, vagy a városban alkotó Edvard Munch életművét. Az expresszionista festő leghíresebb alkotása, a Sikoly az Oslo-i Nemzeti Művészeti, Építészeti és Dizájn Múzeumban látogatható.

Jegyek már 6090 HUF-tól*

 Budapest-Podgorica

Montenegró kristálytiszta, sziklákkal és hegyekkel ölelt tengerpartja a Balkán egyik legnagyobb attrakciójává vált az elmúlt években. Fejlődése és népszerűsége a horvát Adriához fogható, ám mindez jóval kedvezőbb áron érhető el. Podgorica nemzetközi repülőteréről leggyorsabban taxival, fix viteldíjért érhető el Budva, Kotor és más tengerparti nyaralóhelyek. Aki pedig maradna a fővárosban, azt a hamisítatlan balkáni hangulatú belvárosi nyüzsgés vagy a környező hegyek patakokkal, erdőkkel tarkított kirándulóhelyei várják.

Jegyek már 4590 HUF-tól*

 Debrecen-Dortmund

A sárga fal – futballszurkolóknak be sem kell mutatni Németország egyik legnépszerűbb klubjának, a Borussia Dortmundnak legendás lelátóját és szurkolótáborát, illetve páratlan atmoszférájú stadionját. Dortmundba egyszer minden futballrajongónak el kell jutnia, mert itt a foci több mint játék. Dortmund egyben a Ruhr-vidék egyik központja, ahonnan karnyújtásnyira találhatók a régió olyan nagyvárosai, mint Köln, Düsseldorf, Duisburg, Bochum vagy Essen.

Jegyek már 2990 HUF-tól*

 Budapest-Catania

Szicília, ahová mindig visszavágyik, aki eljön. Az Etna lábához, a kristálytiszta tengerhez és a hamisítatlan dél-olasz városok macskaköves kis utcáiba eljutni még soha nem volt olyan könnyű Budapestről, mint most. Catania városa kiváló úti cél azoknak, akik emlékezetes utó nyári tengeri fürdőzést keresnek, de Agrigento ógörög romjai, Palermo híres operaháza vagy Messina történelmi kikötője is könnyen elérhető a szicíliai városból.

Jegyek már 7190 HUF-tól*

* Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat