napja 
 

Újra átélhetjük a brazil életérzést (Gasztronómia - Konyhatrend)
Három év után ismét kapható a Nespresso egyik legnépszerűbb kávéja, a Cafezinho do Brasil kávéörlemény
Újra átélhetjük a brazil életérzést

Kis kávé - portugálul ezt jelenti a cafezinho, amit a brazilok naponta többször fogyasztanak. Ezt a brazil életérzést szerette volna megragadni a Nespresso, mikor 2016-ban először bevezette a limitált kiadású Cafezinho do Brasil kávéját. A kávékülönlegesség rendkívül népszerű és emlékezetes volt a vásárlók körében. A kiemelkedő sikerre való tekintettel idén augusztusban limitált ideig újra kapható lesz.

Népszerűsége annak is köszönhető, hogy a kávészakértőknek a helyi lakosok bevonásával valóban sikerült megörökíteniük a mindennapi brazil szenvedélyt és ízvilágot, amely az imádott kávéjukban is érzékelhető.

A szüret is újszerű megközelítéssel zajlott a közreműködő, helyi családok javaslatára. Ahogy Brazíliában szokás, a kávécserje talajhoz közeli, párás meleg környezetben érett kávészemei kerültek feldolgozásra. A Cafezinho do Brasil ennek a technikának köszönhetően egy különleges, intenzív, kellemesen kesernyés kávé, amely két brazil tartomány, Minas Gerais és Espirito Santo válogatott Arabica kávéiból készül. Ízében megelevenedik a brazil mindennapok kávéja, amelyből tej hozzáadásával a diós ízjegyek is előkerülnek.

Az autentikus életérzés egyébként már a csomagoláson keresztül is felfedezhető: a textúrált dobozt a brazil épületek homlokzatai ihlették, a kapszula pedig a brazil zászló élénk színeit viseli.

A Nespresso nem csak a népszerű kávékapszula újbóli bevezetésével okoz örömet idén nyáron vásárlóinak, hanem a megújult, élményközpontú Andrássy úti Boutique-jával is. Az innovatív Boutique-ban a vásárlók a kóstolóasztaloknál megismerhetik a Nespresso aktuális kávéújdonságait, elleshetik kedvenc kávéreceptjeik elkészítésének titkait, megtanulhatják a tökéletes tejhab előállításának fortélyait, és kipróbálhatják a kávégépeket.

A digitális technikai újításoknak köszönhetően a kávérajongók egy VR-szemüveg segítségével virtuálisan bejárhatják a kolumbiai kávétermő-területeket. A rendeléseket kávézás közben, tabletek segítségével veszik fel a kávészakértők, a készpénzzel fizetőket pedig egy automata pénzkezelő segíti.

A megújult Boutique világosabb, otthonosabb belső térrel várja a vendégeket, ahol a fenntarthatóság továbbra is kiemelt figyelmet kap. A pultfelületek kávézaccból, a bútorok és burkolatok kizárólag újra-erdősítési programokból származó faanyagokból készültek. A Nespresso számára kiemelten fontos a környezettudatosság és a fenntarthatóság, így továbbra is arra ösztönzik vásárlóikat, hogy a használt kapszulákat adják le az egységeikben lévő gyűjtőpontokon.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat