napja 
 

Szépségek Dallas-módra (Sztárok - Party)
Szépségek Dallas-módra

Hamisítatlan country hangulat és 25 gyönyörű nő. Nem győzte kapkodni a fejét az, aki a minap, az óbudai Dallas Étteremben megtartott Beach Girl verseny középdöntőjét választotta programjaként. A vendégek közül sokan irigykedtek az ítészek férfitagjaira, akik testközelből csodálhatták a formás idomokat. Kasza Tibinek, Gáspár Lacinak és Pantl Péternek a gyönyörű hölgyek igencsak feladták a leckét. Az amerikai hangulatú estén az első pillanattól izzott a levegő, amely a későbbiekben csak tovább fokozódott, végig dübörgött a zene, villogtak a vakuk. A lányok két körben mutatkoztak be a döntnökök előtt: először western stílusban vonultak fel, majd előkerültek a szexi bikinik. Az eseményen a szebbik nem képviselői sem hiányozhattak a sztárzsűriből, így Zimány Linda, Orosz Barbara és Sarka Kata is pontozta a résztvevőket, akik közül végül tíz döntőst választottak ki.

„Ez a nyár számomra a szépségversenyek időszaka – mesélte Gáspár Laci. – Legutóbb Szerbiában vonultak fel szebbnél szebb lányok előttem a kifutón, de itt a Dallasban is gyönyörű hölgyek versengenek a győzelemért. Én a mediterrán típusú nőket kedvelem, de amit fél szemmel biztosan mindig megcsodálok egy lányban, az a feneke, a dereka és a csípője. Azonban nem elég, ha egy hölgy önmagában mutatós, a szépséget viselni is tudni kell, akár egy ruhát. Hiszen a kisugárzás és a mosoly az, ami végül minket férfiakat levesz a lábunkról. 

Az amerikai hangulatú eseményt Molnár Nini és Müller Attila vezényelte le, akik a zsűri döntésének meghozatala után olyan hírességek társaságában folytatták az estét, mint Mádai Vivien, Karsai Zita, Tornóczky Anita, Gönczi Gábor, Hajas Laci, Gianni Annoni, Varga Viktor és Giorgio.

 


 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat