napja 
 

Madách Rockfesztivál (Programajánlók - Muzsika)
2018. szeptember 24. - október 17.
Madách Rockfesztivál

Ismét nagy dobásra készül a Madách Színház: Andrew Lloyd Webber Rocksuli című musicaljének bemutatóját követően szeptember 24-től a témához kapcsolódó Rockfesztivált rendeznek.

A magyar rock történetét felidéző fesztivál számos különleges programot tartogat a rock szerelmeseinek: érdekes beszélgetéseket legendás előadókkal - Kóbor Jánostól a Tankcsapdán át Bródy Jánosig. A Nagyszínpadon fellépnek napjaink legsikeresebb zenekarai a Kiscsillagtól az Anna and the Barbiesig.

A Madách Rockfesztiválon a legnépszerűbb rockbandák, fiatal zenészek és ma már legendás előadók vesznek részt. De a sokszínű programsorozatból a Madách Színház művészei sem maradhatnak ki. A fesztivál nyitó- és zárórendezvényén ők is megmutatják, mit jelent nekik a rockzene! A nyitórendezvényen fellép:

 Détár Enikő,  Tóth Andi,  Ekanem Bálint,  Serbán Attila, valamint a Jazz and More kórus és a Madách Színház zenészei

A háromhetes Rockfesztivál során koncertet ad a Run Over Dogs, Müller Péter Sziámi and friends, Useme, Aws, Lovasi András és a Kiscsillag, Mörk, Hangácsi Márton, Anna and the Barbies, Richie and the Mops, Sonya, és a Somló Cirqsz. Lesz rocktörténeti előadás Jávorszky Béla Szilárddal, és beszélgetések a Tankcsapdával, Pásztor Annával, Nagy Feróval, Müller Péter Sziámival, Bródy Jánossal és Kóbor Jánossal.

Részletes program: http://www.madachszinhaz.hu/Madach_rockfesztival.htm 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat