napja 
 

Coccinelle üzlet nyílt az Andrássy úton (Szépség - Divat)
Már az őszi-téli kollekcióból válogathatunk
Coccinelle üzlet nyílt az Andrássy úton

A Dunán, egy hajón megrendezett fergeteges divatbemutatóval és látványos tűzijátékkal ünnepelte az olasz Coccinelle budapesti márkaüzletének megnyitását.

A divattáskák és kiegészítők gyártásában egyedülálló minőséget jelentő márka 1978-ban alakult a cég mai székhelyén, Pármában. Óriási termékskálája széles választékban kínál táskákat, cipőket, pénztárcákat és kiegészítőket – ékszereket, sálakat, kendőket. Az évente négy kollekcióval megjelenő Coccinelle a kifinomult elegancia és az olasz dizájn valódi megtestesítője, melyet az egyedülálló kézi munka, a különleges anyaghasználat és formatervezés garantál. A 67 márkaüzlettel, Európa és a világ fővárosainak legnagyobb áruházaiban több mint ezer üzlettel büszkélkedő Coccinelle legújabb, magyarországi zászlóshajója az Andrássy út 13. szám alatt található. 

Coccinelle kollekció 2012/13 ősz-tél

A hangulat: Az ellentmondások tökéletes harmóniája jellemzi a márka legújabb kollekcióját, melyben a márka fő értékeit – nőies vonalvezetés, kiemelkedő minőség és funkcionális részletek – meglepő kifinomultsággal és szertelenséggel ötvözték a tervezők. 

Elegáns: a letisztult és határozott minimalizmus új stílusában a szögletes vonalvezetés nemes egyszerűséggel társul. Különlegessége a márkától megszokott módon, a részletekben rejlik, melynek szerves része a táska minőségéről árulkodó logó jól kivehető megjelenése.

Lezser: természetes összhatás és könnyed sikkesség jellemzi – ámulatba ejtően könnyed viselet, mely mindenki számára érthető és hordható.

Glamour: könnyű rockos stílus, mely a nyolcvanas évek stílusára jellemző részletektől válik vibrálóvá. A fém kapcsok és cipzárak a táskák vonalvezetését és formaiságát emelik ki.

Formák és anyaghasználat: Mint minden kollekció, ez is a mesteri kézimunka szakértelméről árulkodik, melyet ezúttal különleges varrások, kontrasztos bélések, csillogó szegecsek formájában láthatunk viszont. A lószerszámok világát idézik az ikonikus táskákat díszítő fülek, csatok, szíjak. Az anyagok nemessége olyan klasszikusok formájában jelenik meg, mint a szarvasbőr-minta és a puha borjúbőr.

Színek: Az új őszi-téli kollekció árnyalatai tompák és finomak. A krémszín és hamuszürke mellett a barnák új generációja – a kávészíntől a sötét, étcsokoládé-barnáig – jelenik meg, valamint új földszínekkel (az agyagtól a szürkésbarnáig vagy a karamellszínig) és innovatív fekete árnyalatokkal (a mohától az antracitig) találkozhatunk. A kollekcióban megtalálható még a feketecseresznye, a porosz kék és az okkersárga mellett két tónusszín: a krémes hamuszürke és a fekete sárszín.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat