napja 
 

5 különleges fesztivál a nyár végére - a Wizz Tours válogatása (Utazás - Úti cél)
5 különleges fesztivál a nyár végére - a Wizz Tours válogatása

A nyár egyet jelent a fesztiválszezonnal. Egyre többen szeretnék a nyaralásukat valamilyen fesztivállal vagy egyéb érdekes programmal összekötni. Az aktív kikapcsolódás és a szórakozás szerelmesei szerencsére rengeteg program közül választhatnak augusztusban is, hiszen Európa augusztusban is hemzseg az izgalmasabbnál izgalmasabb kulturális fesztiváloktól. A Wizz Tours összegyűjtött 5 olyan fesztivált, amelyre érdemes lehet ellátogatni, hiszen remek helyszíneken vannak, ahol a szórakozás mellett a városnézés és a környék bebarangolása is feltöltődést adhat.

Glastonbury, a Tomorrowland vagy az Exit hatalmas és jól ismert fesztiválok, ám ezeken kívül még számos más program létezik. Sőt, sok esetben azokon a fesztiválokon bulizhatunk a legnagyobbakat, amelyek még kevésbé látogatottak, és így családiasabb környezetben és nem utolsó sorban pénztárcánkat kímélve szórakozhatunk több napon keresztül. Sok esemény túlmutat a zenei fesztiválok fogalmán, mert sokkal inkább a kultúra, a művészet, a szórakozás és a kulináris élvezetek elegyét kínálják, így nem pusztán a zenekarok miatt éri meg ezekre ellátogatni. Ezek a fesztiválok gyakran nem abban a városban vannak, ahol maga a repülőtér, de a Wizz Tours oldalán lehetőség van a repülőjeggyel együtt az esemény helyszínéhez közelebb eső szállást lefoglalni.Augusztusban ezeket a programokat ajánljuk az utazni és szórakozni vágyóknak, amelyek mindegyike méltó lezárása lehet a nyárnak:

 Way Out West | 2018. augusztus 8-11.

Hol: Göteborg, Svédország

Zenei stílus: Rock, pop, elektronikus és hip-hop

Jegyek: Way Out West

Repülővel: Budapest - Gothenburg Landvetter

Ez a gyönyörű elhelyezkedésű svéd fesztivál művészek sorát vonultatja fel a nemzetközi szupersztároktól kezdve a helyi hírességekig, mindazokat, akik a rock, az elektronikus zene és a hip-hop stílusában nagyot alkottak. A göteborgi Slottsskogen parkban 5 színpad, számos filmvetítés, a legkülönbözőbb művészeti kiállítások és rengeteg étterem standjai is megtalálhatóak. A környezetbarát fesztiválon organikus anyagokból készült ajándéktárgyakat árulnak, és nagy gondot fordítanak a fenntarthatóságra.

Bristol International Balloon Fiesta | 2018. augusztus 9-13.

Hol: Bristol, Anglia

Fesztivál típus: Hőlégballon

Információ: International  Balloon Fiesta

Repülővel: Budapest – Birmingham

Európa legnagyobb hőlégballon fesztiválját minden évben Bristolban tartják. Az idén 40 éves fesztivál 4 napos családi programmal ünnepli az évfordulót. A világ minden tájáról érkező csapatok több mint 130 hőlégballonnal szállnak fel minden nap reggel 6 és este 6 között. A fesztivál tele van különleges alakú ballonokkal, sötétedés után, amikor a ballonok kivilágítva táncolnak különböző zenei aláfestésekre, leírhatatlan élményt nyújtanak a résztvevőknek. Vitathatatlanul a hatalmas tűzijáték a fesztivál fénypontja.

 Viking Festival| 2018. augusztus 24-26.

Hol: Forsand, Norvégia

Fesztivál típus: Kulturális

Információ: Viking Festival

Repülővel: Budapest - Stavanger

A Viking Fesztivál különleges bepillantást nyújt Norvégia kultúrájába. Megismerkedhetsz egy régi kor történelmével, a vikingek egykori ételével. Egy igazi viking csatát is végignézhetnek a látogatók, emellett színházi előadások, zenei programok, kiállítások és izgalmas játékok sora várja a résztvevőket. A viking piacon érdekes termékeket vásárolhatunk, hogy garantáltan egy örök emlékkel térhessünk haza erről a nem mindennapi fesztiválról.

 Rock en Seine | 2018. augusztus 24-26.

Hol: Párizs, Franciaország

Zenei stílus: Rock

Jegyek: Rock en Seine

Repülővel: Debrecen - Paris Beauvais

A háromnapos fesztivál 2003 óta szórakoztatja a közönséget. Olyan nagyszerű sztárok is megfordultak már itt, mint PJ Harvey, Flume, a Massive Attack, a Foals vagy Iggy Pop. A Párizstól nyugatra fekvő parkban, amely a nemzeti örökség része, a fesztiválozók nagy és ismert zenészek mellett új tehetségek koncertjein is bulizhatnak rock, pop, elektronikus és folk zenére. 

Glasgow Summer Sessions | 2018. augusztus 22 – 29. 

Hol: Glasgow

Zenei stílus: Rock, alternatív, dance, rap

Jegyek: Glasgow Summer Sessions

Repülővel: Budapest – Glasgow

A Glasgow Summer Sessions egy 2013-ban indult fesztivál, amelyet minden évben a Bellahouston Parkban rendeznek meg. Az augusztus utolsó hétvégéjét magába foglaló esemény több mint 100 ezer embert vonz minden évben, idén például olyan nagy nevek lépnek fel, mint a Kings of Leon, Kendrick Lamar vagy a N.E.R.D.

A Wizz Tours szeretne egy kis segítséget adni azoknak, akik még nem szánták rá magukat, hogy elutazzanak, aki ugyanis augusztus 8-ig lefoglalja utazását, a szuper élmények mellé 10 euró/éj kedvezményt is kap. A kedvezményes árhoz a keresés előtt írja be az alábbi promóciós kódot: LASTMINUTE*. Az ajánlat maximum 15 éjszakára használható fel, tehát két hetes utazás esetén akár 150 euró kedvezménnyel is nyaralhatunk.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat