napja 
 

Átadták a Karinthy Színház 36. évadjának közönségdíjait (Sztárok - Hírek)
Átadták a Karinthy Színház 36. évadjának közönségdíjait

A Karinthy Színház nézői idén is voksolhattak kedvenceikre. A 36. évad legkiemelkedőbb színésznője a nagy népszerűségnek örvendő kiváló művésznő, Balázs Andrea lett. A közönség Peller Károlyt választotta az év legkiemelkedőbb színészének és a Tanár Úr Kérem nyerte el az év legjobb előadásának járó címet.

A Karinthy Színház 36. évadának legkiemelkedőbb színésznője a nagy népszerűségnek örvendő kiváló művésznő, Balázs Andrea lett, akit a Tortúra, A Mi Kis Városunk, Az Ördög, Nyitott Ablak és a Szent Péter Esernyője c. darabokban láthatott idén a közönség. Ősszel a Margarida Asszony címszerepében kezdi a 37. évadot Balázs Andrea.

A Karinthy Színház ismét műsorra tűzte Karinthy Frigyes legendás Tanár Úr Kérem c. művét, ezúttal Simon Kornél rendezésében, aki Peller Károlyt, a Budapesti Operettszínház ünnepelt sztárját prózai apaszerepre hívta. A közönség Peller Károlyt választotta az év legkiemelkedőbb színészének és a Tanár Úr Kérem nyerte el az év legjobb előadásának járó címet.

A Karinthy Színház 37. évadja a nők évada lesz, benne Oscar Wilde: Bunbury avagy szilárdnak kell lenni c. klasszikusával Karinthy Márton rendezésében, a Margarida Asszony Balázs Andrea előadásában, Böhm György rendezésében, A Baba Szabó P. Szilveszter rendezésében és főszereplésével Földes Eszter oldalán, valamint egy kortárs finn darab, a Káosz, Horgas Ádám rendezésében.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat