napja 
 

Nem vagyok sorozatgyilkos (Programajánlók - Film)
Nem vagyok sorozatgyilkos

Nem vagyok sorozatgyilkos - Nyerjen páros belépőt a film díszbemutatójára!

A számos fesztiváldíjjal elismert Nem vagyok sorozatgyilkos című thriller június 28-án kerül a magyar mozikba, amely Dan Wells azonos című, hazánkban is népszerű bestsellere alapján készült. A film főhőse John, egy furcsa viselkedésű kamaszfiú, aki megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt. Amikor lakóhelyén, a szürke vidéki kisvárosban rejtélyes gyilkosságok történnek, a belső démonaival küzdő kamasz a saját szakállára nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír. 

“John Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos.” John megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket. Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

Dan Wells azonos című, hazánkban is nagy sikert aratott bestsellere alapján készült horror-thrillerben a Vissza a jövőbe trilógia Dokija, Christopher Lloyd merőben új, hátborzongató szerepkörben tűnik fel. Az ír Billy O’Brien rendezésében elkészült film világszerte sikerrel mutatkozott be a fesztiválokon – többek között a rangos Londoni Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is – és összesen 10 fődíjat nyert különféle horror- és fantasy filmfesztiválokon.

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=uLqNesKFJbY

Nyerjen páros belépőt a film premier előtti vetítésére a Pólus moziba! Ehhez nem kell mást tennie, mint 1. Lájkolni lapunk FB oldalát (https://www.facebook.com/dolcsevita.hu), 2. Kommentben odaírni, hogy megosztva, 3. és meg is osztani a bejegyzést!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 8 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat