napja 
 

Fizess verssel a Költészet Világnapján! (Gasztronómia - Konyhatrend)
március 21.
Fizess verssel a Költészet Világnapján!

Egy vers a kedvenc költődtől, vagy saját ihletésű sorok? Mi mindkettőt nagyra értékeljük: engedd szabadon szárnyalni a benned rejlő művészt, rendelj egy csésze gőzölgő kávét, meríts belőle ihletet és fizess verssel — 2018. március 21-én, a Költészet Világnapján!

Idén a finom kávén kívül azonban még mást is nyerhetsz soraiddal: Készíts egy fotót versedről, majd töltsd fel a www.meinlcoffee.com weboldalra. A 10 leginspirálóbb költemény íróját 2 db JP Cooper koncertjeggyel jutalmazzuk! Figyeld a www.meinlcoffee.com weboldalt, hogy megtudd, a döntősök közé jutottál-e! Tarts velünk JP Cooper nemzetközileg elismert énekes és dalszövegíró koncertjére! Premier: 2018. május.

“A Julius Meinl-el való együttműködés lehetőséget adott számomra, hogy tisztelegjek pályatársaim, kedvenc költőim és szövegíróim munkája előtt, remélem, hogy az elkészült új dal is megmutatja, hogy a költészet mindenhol jelen van.” – JP Cooper.
 
Az idei év másik újdonsága, hogy ezúttal bárki megtekintheti majd az országszerte összegyűjtött több ezer darab verses cetlit, mégpedig 2018. április 11-től (A Magyar Költészet napjától kezdve) egy héten át Budapest szívében az Akvárium klubban. 


Az eseményről bővebb információ: https://www.facebook.com/juliusmeinlhungary/


A felhíváshoz csatlakozott helyszínek:
https://www.facebook.com/events/701596070229304/

*A kampány a koffein tartalmú és tejes alapú kávétípusokra vonatkozik úgy, mint a ristretto, az espresso, a dupla espresso, az espresso macchiato, az americano, a cortado, a cappuccino, a cafe latte, a latte macchiato, vagy a Melange. A felhívás nem vonatkozik teákra, növényi alapú tejitalokra (szója, mandula stb.) valamint olyan kávékra, melyben alkohol van, pl.: írkávé. A promóció kizárólag 2018. március 21-én érvényes. 
Amennyiben nem saját verssel szeretnél fizetni, kérünk, hogy jelöld meg azt is, kitől származik a vers, vagy idézet. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat