napja 
 

CSAK MA Utazzon 20% kedvezménnyel a Wizz Airrel (Utazás - Hírek)
CSAK MA Utazzon 20% kedvezménnyel a Wizz Airrel

A Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága most 20%* kedvezményt ad minden ma elvégzett foglalásra. A kedvezmény mindenki számára elérhető, és minden járatra érvényes!

Nem kell tovább dideregni a téli fagyban, hiszen az igazi nyár akár 2990 forinttól** elérhető. A WIZZ Budapestről számos napfényes úti célra repül, például Agadirba, Lárnakába, Máltára vagy Bariba. 
 
A Wizz Air Rugalmas Útitárs szolgáltatásának köszönhetően még arra is lehetőség van, hogy egy kisebb díj ellenében gyorsan lefoglaljuk a legjobb árú helyeket, amíg eldöntjük, kivel is utaznánk. Az útitárs nevét így elég a becsekkoláskor megadni.
 
A kedvezményes viteldíjak csak ma éjfélig érvényesek, ezért a WIZZ arra biztatja a szemfüles utazókat, hogy mielőbb húzódjanak közelebb a kandallóhoz és gyorsan foglalják le a legjobb ajánlatokat a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban.
 
*  20% kedvezmény érvényes minden foglalási díjból, amely tartalmazza az adókat és nem választható költségeket, de nem tartalmazza az adminisztrációs díjat. A promóció időtartama: 2018. március 1. 00:00-23:59 közép-európai idő szerint. Az utazási idő korlátozott, az utazás vége legkésőbb 2018. május 31. lehet. A kedvezmény kizárólag a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban végzett foglalásokra érvényes.

 **Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat