napja 
 

Celtic Woman - ?Voices of Angels? (Programajánlók - Muzsika)
Budapest Aréna - 2017. november 10. 20:00
Celtic Woman - ?Voices of Angels?

A több platinás nemzetközi zenei szenzáció, a 2017-es Grammy® jelölt CELTIC WOMAN bejelentette, hogy Budapestre is ellátogat a legújabb koncert turnéjuk, a ‘Voices of Angels’ során a Budapest Arénába 2017. november 10-én, péntek este.

• 4 millió koncertjegyet adott el 23 országban 6 kontinensen
• 10 millió CD / DVD eladás
• Platina lemez 9 országban
• 10 listavezető album
• Hétszeres listavezető a világ zenei művészei között

A koncert során hallhatjuk  az angyali hangú Susan McFaddent, Mairéad Carlint, Éabha McMahont és a lélegzetelállító kelta hegedűművészt, Tara McNeillt, az együttes legújabb tagját. Az énekeseket tehetséges zenészek és táncosok kísérik, akik kivételes adottságaikkal és kirobbanó energiájukkal egy újfajta fúziót adnak hozzá a több évszázados zenei és kulturális hagyományokhoz. Az angyali hangokat és a hangszeres virtuozitást egy féktelen energiájú csapat kíséri, mely ír táncosokból, skót dudásokból áll, valamint egy zenei együttes, akik mindenféle hagyományos kelta hangszeren játszanak, mint pl. bodhran (ír dob), ón síp, buzuki és uileanni duda.

A ‘Voices of Angels’ (Az angyalok hangja) című lemezükről több dal is elhangzik majd a koncerten. Az inspiráló élőzenekaros koncerten bevetik a legújabb színpadtechnikát, elbűvölő ruhakölteményeket, remek koreográfiát és egy pazar összeállítást az időtlen ír hagyományos és modern szokásokból az együttes díjnyertes egyedi stílusában.
Fantasztikus hangulatot ígérnek a szervezők! A ‘Celtic Woman’ egy  élő legenda, Írország zenei és kulturális örökséget életre keltve, melynek minden apró részlete ugyanolyan elbűvölő, mint maga a négy előadóművész hölgy. 

bővebb információk: https://www.celticwoman.com/

https://www.youtube.com/watch?v=_jwwBAT_mxg
https://www.youtube.com/watch?v=5Qyh-ROQ8ZY
https://www.youtube.com/watch?v=vbUPbYYofjU

Jegyek:
http://www.eventim.hu/en/tickets/celtic-woman-budapest-papp-laszlo-sportarena-469862/event.html?

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat