napja 
 

Barnängen. A megbízható svéd márka. (Szépség - Kozmetika)
Bőrápolás felsőfokon
Barnängen. A megbízható svéd márka.

A Svédországban évtizedek óta autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen mostantól egész Európában kínálja a stílusos bőrápolás élményét. A termékeket Magyarorszárgon a Henkel forgalmazza, és csak a dm, Rossmann és Müller drogériákban elérhetők.

A Barnängen márkát Johan Wilhelm Holmström svéd nagykereskedő alapította 1868-ban, Stockholmban. Legismertebb terméke, a hagyományos szappan 1873-ban jelent meg. Kezdetben – a kézi gyártás miatt – egyetlen szappan elkészítése akár 10 napig is eltartott. Az évek során új gyártási eljárást dolgoztak ki, így 1888-ban a Barnängen már 88 különféle szappant kínált.

Az egyedi összetételű szappan kellemes és jótékony hatása miatt nagy népszerűségnek örvendett az egész országban, és a Barnängen alapítása után nem sokkal, 1876-ban már a királyi udvar hivatalos beszállítója lett.

A cég az 1930-as években gyermekorvosokkal és bőrgyógyászokkal együttműködve alkotta meg gyermekeknek szánt termékeit. A Barnängen azóta is az eredeti, természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója. A napjainkig számos generáció által használt és kedvelt márka az egyik legismertebb Svédországban: nevét a fogyasztók 92%-a ismeri.

 A szépségápolás és a bőrápolás tökéletes egyensúlya

Az ősi örökség, a stockholmi gyökerek, a természetes északi összetevők és a letisztult csomagolás tökéletes elegyének köszönhetően a Barnängen márka egyértelműen a lagom életstílust képviseli. Nem túl városi, nem túl vidéki. Nem túl hagyományos, nem túl modern. A Barnängen számára fontos, hogy mindenki átélje a lagom életérzést, ehhez kínál teljes körű ápolást nyújtó termékeket.

 A fürdéshez és testápoláshoz kínált termékeink hatékony védelmet nyújtó Cold Cream-et és természetes északi összetevőket tartalmaznak, így intenzíven ápolják az összes bőrtípust. Kellemes textúrájú és skandináv ihletésű illatokban pompázó termékeink a svéd formanyelvnek megfelelően stílusos, elegáns csomagolásban kaphatóak.

 Termékeink 

Barnängen Nordic Care termékcsalád

A legendás szappanon alapuló Nordic Care, azaz “Skandináv ápolás” termékcsalád tagjai egyedi összetételű Cold Cream-et és természetes északi összetevőket tartalmaznak, így az elragadó élmény mellett megfelelő védelmet nyújtanak minden bőrtípus számára.

All Over Rescue testbalzsam

Különleges összetevő: Cold Cream

Ezt az ősi szépségápolási receptet 2000 éve használják és finomítják. A „Cold Cream”, azaz „hideg krém” elnevezés a használatakor jellemző kellemes, hűvös érzésre utal. A krém gyorsan felszívódik, valamint védi a bőrt a kiszáradás ellen.

Testbalzsam (200 ml) 

Essen szerelembe ezzel a mindenre megoldást nyújtó univerzális testbalzsammal, amely egyszerre könnyed és tartalmas. Az All Over Rescue testbalzsam egyedülálló összetételű Barnängen Cold Cream-et tartalmaz, amely energizáló védőpajzsként működik, és gyorsan beszívódik, így csodálatosan sima bőrt eredményez.

 Tápláló krémtusfürdő és testápoló

Skandináv természet: Törpemálna

Ez a különleges bogyós gyümölcs az északi féltekén terem, jellemzően a sarkköri öv tajgaerdőiben. A ritka gyümölcs hidratáló és bőrnyugtató hatású.

Krémtusfürdő (400 ml) , Testápoló (400 ml)

 Adja át magát a tápláló és frissítő szépségápolás örömének: a törpemálnát és 7 % Cold Cream-et tartalmazó tápláló testápoló és krémtusfürdő hosszan tartó hidratálást, táplálást és védelmet biztosít a száraz és nagyon száraz bőrnek.

 Ápoló krémtusfürdő és testápoló

Skandináv természet: Zab

Svédország klímája tökéletes a minőségi zab termesztéséhez. A zab jól ismert védő és hidratáló hatásáról, segít fenntartani a bőr természetes védőpajzsát, valamint védi azt a kiszáradástól.

Krémtusfürdő (400 ml), Testápoló (400 ml)

 Kényeztesse magát ezekkel a tisztító és hidratáló termékekkel, amelyek puhává és fiatalossá teszik bőrét. Az Ápoló krémtusfürdő és testápoló zabtejet és 5% egyedi összetételű Cold Cream-et tartalmaz. Együttes használatuk kellemes, ápolt érzetet nyújt a normál vagy száraz bőrnek.

 Szenzitív krémtusfürdő és testápoló

Skandináv természet: Bodzavirág

A visszafogott, elragadó illatú bodzavirág a svéd Midsommar vagy szentivánéji mulatságok központi eleme. Nyugtató és puhító hatásának köszönhetően gyakran használják a kozmetikai termékekben is.

Krémtusfürdő (400 ml), Testápoló (400 ml)

Fedezze fel bőre természetes egyensúlyát szenzitív termékeink együttes használatával. A Szenzitív tusfürdő és testápoló egyszerre intenzív és gyengéd, köszönhetően annak, hogy többek között bodzavirágot és 5%-ban egyedi összetételű Cold Creamet tartalmaznak. Együttes alkalmazásuk esetén gyengéden hidratálják és tartósan védik az érzékeny bőrt.

 Barnängen Nordic Rituals termékcsalád

A svéd hagyományokból ihletet merítő Nordic Rituals, azaz „Skandináv szertartások” termékcsalád természetes északi összetevőket, valamint egyedi fejlesztésű bőrvédő hidratáló szérumot tartalmaznak, így használatuk kellemes közérzetet és csodálatos élményt nyújt.

Sauna Relax tusfürdő és habfürdő

Skandináv szertartás

A svédek számára a szauna több évszázados hagyománya az élet szerves része. Az akár 90°C-os melegben való relaxálás a tiszta ellazulás pillanata, mely során megszabadulnak a stressz és a fáradtság érzésétől, valamint felfrissítik testünket, hogy igazán jól érezzék magukat.

Tusfürdő és habfürdő (400 ml)

 Engedje el magát a skandináv szaunázás ihlette szertartás során, amely egyszerre lazít el és tölt fel energiával! A nyírfakivonatot és védő Hidratáló Szérumot tartalmazó Sauna Relax tusfürdő és habfürdő használatakor kellemesen hozhatja egyensúlyba testét és lelkét.

Glacier Breeze tusfürdő és habfürdő

Skandináv szertartás

Télen sok svéd hódol a „Bada Isvak”, azaz a jeges vízben való megmártózás élményének. A hagyományos téli fürdő előtt lyukat vágnak a jégbe, majd beleugranak a fagyos vízbe. A jéghideg, sós víz azonnali fiatalító hatással bír, így ez a skandináv szokás igen egészséges, bár csak a legbátrabbak űzik.

Tusfürdő és habfürdő (400 ml)

 Ismerje meg a híres „Bada Isvak” érzését egy energizáló és egyben lazító fürdés során! A Glacier Breeze tusfürdő és habfürdő tengeri sókból és védő Hidratáló Szérumból álló egyedi összetétele annak a jeges víznek az illatát idézi, amely szaunázás után körbeveszi Önt.

Midsommar Glow tusfürdő és habfürdő & testápoló olaj

Skandináv szertartás

A svédek számára a Midsommar, azaz a szentivánéj többet jelent a többi ünnepnél. Ekkor hagyományos, hét különböző virágból készült virágkoszorút viselnek, és az egész napot a szabadban töltik: így ünneplik a napot, amely sosem nyugszik le.

Tusfürdő és habfürdő (400 ml), Testápoló olaj (150 ml)

 Hagyja, hogy bőre természetes szépségében ragyogjon hidratáló és könnyű szépségápolási termékeink segítségével: a Midsommar Glow tusfürdő és habfürdő valamint testápoló olaj finom virágokból préselt olaj és védő Hidratáló Szérum harmonikus elegyét tartalmazza, melyet a svéd napéjegyenlőség hosszú, napfényben úszó órái ihlettek.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat